Bugün dr gittim kontrol için hiç bir zaman sormazdım ama kendisi bana dedi soda ve kola asla içmiyorsun bende burda çok duydum hamile karılar içebilir diye hocam dedim nasıl yani ben günde bi tane içiyorum hayır dedi ben yasakladım çok zararlı içmiyceksin☺şok oldum
Şimdiye kadar yanlış mi yaptım ben, haftada bir gün aşırı içebilirsin oda miden rahatsız olursa iç dedi....
Günde bir tane icilebilir diye biliyordum
Kiz ben netten arastirmistim soda icmemen lazim ama sade maden suyu icebilirsin yani soda ve maden suyu farkli seyler
Valla ne duyduuum ne gördüm böyle bir şey başka sebepten içme demiştir. Doğal maden suyunun bebeğin kemik gelişimine fayda sağladığı, annenin hazımsızlık sorunlarını giderdiği kanıtlanmış şeyler. Sebebini sorsaydın keşke. Sana özel bi yasaktır o
Neden yasaklamis zararini soyleseyms.. canim ben özel bi doktora gittim oda bana kesinlikle gunde 1tane icmeye calis cok saglikli dedi. Normal gittiğim hastanedeki doktrda ic cok saglikli dedi. Neye gore bu kaniya veriyorlar acaba merak ediyrm hangisi dgru smdi insan tereddutte kalır..
Karılar mı .
Neyse benim dr.um yuksek riskli gebelik dr.u idi gunde 1 adet icmemi onerdi. Hamileligimin sonuna kadar ictim Allaha sukur bi sorun olmadi. Tabi bu demek degil ki bende sorun olmadi sende de olmayacak. Dr.un dediyse bildgi bsey vardir. Odem yaptgi icin icme demistr bence.
Onun doktor olduğundan eminmisin gülo tabikide içilebilir günde bir adet bence bazı doktorlar neyin ne olduğunu bilmiyolar
1,489,173 soru
24,340,719 cevap
346,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın