0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar ellerimde doğum sonrası artan bı egzama var iki senedir gçen sene kremlerle geçerdi bu sene çok kötü kış aylarında daha kötü oldu doktora gittm cildiye iki krem verfi hiç fayda etmiyo deterjan kullanms diyo sorun şu ki illa deterjan degil soğan değsin domates limon maya falan onlarda bile kıpkırmızı olup kabariyo sizde olan varmı çözümü ne Allah rızası için yardımci olun lütfen doktorlarda hiç ilgili değil artık eski usul yada şu iyi dediğiniz şey var mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kulak arkamda çıktı sarımsak sürdüm valla iyi gelir gelmez bilmiyorum kasindikça sarımsak sürüyorum yâ daha çok azicak yada gecicek
-Reklam-
0 oy
(4,957 puan) tarafından
Asitli ürünler veya deterjan kullanırken eldiven takman gerek. Şu hastane eldivenlerinden al, bol bol krem sür özellikle la roche posay ve eubos çok iyi nemlendiriciler. Sıcak sudan uzak dur, ılık suyla işlerine hallet banyo dahil. Zamanla azalacaktır. 
0 oy
tarafından
Ben daha önce atlattım. Verilen kremleri sürdüğünde ellerini streçle sar daha fazla etki ediyomuş doktor öyle önermişti bana. Etki eden hiç bişeye dokunma iyileşmeden. Mutlaka eldiven kullan iş yaparken. Sıvı sabun kullanma. Aklıma gelenler bunlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 536 göst.
14 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 125 göst.
6 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyyg (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 183 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
5 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,335 soru

24,167,676 cevap

335,700 kullanıcı

...