0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından
20 hafta doldu bzm 21 haftanın icindeyiz ama şu üç gündür böyle değişik ağrılarım var girip girip çıkan karnımın içi aciyor gibi ama acimiyo agriyo gibi ama agrimiyo gibide belime giriyor geçiyor  kanama yok normal akıntı geliyor klasik Perşembe randvum var iki gün daha beklemek zorundayım eşim gündüz nöbetinde geceleri geliyor bebek hareketi de var desem yalan yok desem yalan günde iki üç kez ayrı ayrı oluyor ama çok değil bu uy.uz ağrılar beni korkutuyor rahim büyüdüğü için mi artık yoksa bebekde problem mi var düşüne düşüne moral motivasyon hiç bişey kalmadi günlerdir tadım tuzum yok 

3 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Artık yeri daralıyor az hareket etmesi çok normal.ama gene de her zaman kontrol etmekte fayda vardır ki Dr karda diyor kontrol edin diye.agrilar da normal artık iyiden iyiye agirlasiyorsunuz.ben oğlumda 9 ay baya regli olacakmisim gibi ağrı çektim ve sürekli hiç geçmedi.
(2,922 puan) tarafından
Bnm buda erkekmis erkek çocuğu ağrılı olur diyorlar kızımda hiç bişey yaşamamıştım ya
-Reklam-
0 oy
(23,465 puan) tarafından
Benim kasık ağrım olurdu. Normaldir heralde senin de . Yine de doktora gidince sorarsın. 20 haftada daha hareketler çok hissedilmez zaten. Büyüdükçe daha çok hissediliyo. Şimdi daha küçük olduğu için belli belirsiz hissediliyo
(2,922 puan) tarafından
Kasik değil işte kuzum karnımın içi minik minik sancımsi biseylr oluyor geciyor
0 oy
(4,874 puan) tarafından
O haftalarda oluyo canim bebek yukari cikiyo bide rahim genisliyo yine korkma
(2,922 puan) tarafından
Perşembeye kadar diken üstünde olcam o kesinde nebilim ya zor hamilelik
(4,874 puan) tarafından
Kiz yok rahat ol kuzenim benden bi hafta ilerde. Demistiki yirmiye girince ağrıların olabilir ben korktum sen korkma hazirlikli ol :) dedigi gibi de oldu. O haftalarda oluyo sonra da olmuyo zaten pek. Suan 35 teyim bu hafta basladi adet sızısı gibi. Doktor agrin oluyo mu dedi alt karinda olmaya basladi dedim. Bisey demedi. Demekki normal. Doktorumun bransi riskli gebelik zaten. O yuzden o rahatsa ben de rahat oluyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde SL (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 233 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
15 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
18 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,231 soru

24,180,599 cevap

336,312 kullanıcı

...