0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (733 puan) tarafından
Arkadşalar  canım babam yakın zamanda 6 ay önce vefat etti ben hamileyimdim annem  geldim doğum için babamı son kez hastalanınca nefes darlığı onu unutamıyorum biz birimize baglıydık arkdaş gibiydi babam esprili komik içim cız ediyor özlüyorum okuyorum hep rüyama giriyor babam vefat etmemiş gibi kabullenmedim zor oluyor bize anneme yogun bakımdan cıkamdı bana babamın hastalığını demediler ben babamın ölüm haberini wahsaptan öğreniyorum ondan sonra teyzemler geldi yanıma ondan sonrası hatırlamıyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(520 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Ama unutma ki yok olmuyoruz. Tekrardan buluşacaksınız. Şimdi baban nasıl görmek isterdi seni, onu düşün ve o şekilde yaşa. Sende evladınla güzel anılar biriktir…İnşallah cennette zamanı geldiğinde buluşursunuz :)

(733 puan) tarafından
Amin cnm cümlemizin çok zor
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ❤️ çok üzülüyorum vefat haberlerine ya 
(733 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Basın sağolsun canım 

Unutmaki hiç birşey bitmedi babamı bir daha Göremeyeceğim diye düşünme göreceksin sadece biraz zaman lazım ve sabır....
(733 puan) tarafından
Sağolun cnm Allah razı olsun
0 oy
(26,553 puan) tarafından
:((( Allah gani gani rahmet eylesin canim sanada cokca sabir versin ani olan sevdiğinin ölümü kolay olmuyo malesef benimde dedem oyle oldu cok severdim atamiz evimizin nese kaynagi giderdik bize Allahi namazi peygamberimizi anlatirdi cocuklari anneme birakir dedeme giderdim aniden öldü vedalasamadik icimde bi yara olarak kaldi bazen aklima gelir dolar gozlerim ama takdiri ilahi ne yapicaksin uzulme bol bol dua etmelisin
(733 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Başın sağolsun Canım, çok zor acı tarifsiz. Kabullenmek çok normal bir süreç . Benimde annem şuan yoğun bakımda ayzamır hastasıydı , 1 senedir yatalak 2 hafta önce yoğun bakıma kaldırıldı , doktorlar umutsuz konuşuyorlar 2 saat sonrada arayabiliriz diyolar , heran telefon çalınca yüreğim hopluyor kötü haber gelir diye , çok zor.
(733 puan) tarafından
Bende öyleydim cnm içim cız rabbim annne sağlık sıhhat şifalar versin inşallah bende tesekkur ederim amin inşllah
tarafından
Babanda yoğun bakımda mı kalmıştı,
(733 puan) tarafından
Evet cnm kaldı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,007 soru

24,119,027 cevap

333,369 kullanıcı

...