0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (1,156 puan) tarafından
1.5 yaşında oğlum var eşim 2.ci çocuğu da istiyor, keza ben pek ılımlı değilim. Çocuk yetiştirmek büyütmek şu zamanda çok zor maddiyatı geçtim. Manevi olarak düzgün yetişmez diye düşüncem. Oğluma bir kardeş istiyorum ama çok uzun yıllar sonra neden olmasın. Şöyle bir bakınca da geç kalmamak da gerek diyorum 

Şu ikinci çocuk konusu beni yiyip bitiriyor. Asla sağlıklı düzgün bir karar veremiyorum ikinci çocuğa 

Sizlerin fikri nedir? Olması gereken nasıl olmalı? 

Kınayacak olanlar mümkünse cevaplamasın

23 Cevaplar

0 oy
(5,701 puan) tarafından
Iki cocugum arasinda tam 5 yas var. Bence ideal yas araligi 4-5 olmali. En azindan biri tuvaletinden yemesine kendi yapabilmeli ve konustugun zaman seni anlayabilmeli. Benim oglum banyosuna kadar yapabiliyo. Cok rahatim. Sizin cocuk 1,5 yas bebek o da daha. Bence cok erken.
(1,156 puan) tarafından
Bence de erken diye düşünüyorum bende eşim çok istekli
-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Oglum 17 aylik saglikla buyusun . Ben calistigim icin ikinci dusunmjyorum. Esim bazen ortaya laf atiyor cocuk ile ilgili ben duymamazliktan geliyorum hem maddi hem manevi zor hemde oglumu annem buyuttu sayilir calistigim icin. Yani nasil olsa annemler yardimci oluyor dusuncesinde degilim hazir da degilim esim de soyleyip soyleyip susuyor suan hic dusunmuyorum
(1,156 puan) tarafından
Nede olsa bakan kadın oluyor erkeğe hava hoş sinir oluyorum erkeklerin çoğalma isteğine
0 oy
(12,045 puan) tarafından
İlk çocuk 4 yaşında kendi ihtiyaçlarını göreceği kovama gelince yapılmalı bence ben 2 yaşında hamile kaldım Şuan 3 yaşında küçüğü de 7 aylık baya zorlandığım dönemler oldu Şuan mesela kendi gidip tuvalete oturabiliyor ama temizleyemiyor seneye oda olucak inşallah 
(1,156 puan) tarafından
Çok zor gerçekten Rabbim vermediği sürece düşünmüyorum ben

İlgili sorular

+2 oy
48 cevap 1,194 göst.
0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
1 cevap 80 göst.
13 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde denizyh33 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,206 soru