0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Asla vazgecmem diyip önereceğiniz var mı kızlar birde sert orta  olanlarmı yumuşakmı daha iyi 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oralb şarjlı diş fırçasını kullanıyorum 
tarafından
Geçen sene alidm
tarafından
Başlık felan stok yapmıştım aldığım zaman alırsam atarım
-Reklam-
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Colgate 360 derece charcoal gold kesinlikle tavsiye ederim 6 yıldır kullanıyorum yumuşacık. Ben sert sevmiyorum. Bir de fırça kılları çok ince diş aralarını da giriyor. 
0 oy
(5,786 puan) tarafından
Oralarda şarjlı olan. Onunla fırçaladıktan sonra bundan önce dişimi fırçalamıyormuşum dedim. Tavsiye ederim
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Oral b şarjlı diş fırçası kullanıyorum başlık olarak da beyazlatan başlık var onu kullanıyorum. Manuel dış fırçasıyla fircalarken hiçbir faydası olmuyordu şimdi ne tartar kaldı ne çürük 4 senedir kullanıyorum aşırı mmemnunum
tarafından
Ne kadar süre dayaniyor o
(2,108 puan) tarafından
Ben 4 senedir kullanıyorum birşey olmadı fırça başlığını 3 ayda bir değiştiriyorum
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Canım diş fırçasını sık değiştirmek gerektiği için çocuklar için olanını alıyorum hem ucuz hem güzel 2 ayda bir deistiriyorum pahalı alıp 2 ayda bir atamam ya 
0 oy
tarafından
Canım sertlik derecesi senin dişine göre değişir. Ben orta kullanıyorum. Çok hassas diş ve diş etin varsa yumuşak tercih etmen gerekir. Benim dişlere her şey uyuyor o yüzden gidiyorum ucuz olanı alıyorum 
0 oy
(365 puan) tarafından

orta Banat canim en ucuzu en sağlamı memnunum kız geçen 101 den 15 e aldım :D

0 oy
tarafından
TePe soft çok yumuşak  mediumu da var istersen diş doktoru önermişti memnunum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 238 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ruhefza (966 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,460 soru

24,184,002 cevap

336,500 kullanıcı

...