0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar 10 gün önce falan adetten bı gün sonra ilişki sırasında kaza oldu iki gündür üst üste bulantım oldu bide karnımın etleri ağrıyo kramp giriyor batıyor kasığımla beraber hamilelik olsa bile bu kadar erken bulantı olur mu sizce ilkinde bulantım 2 3 aylıkken olmuştu o yüzden bilemedim sormak istedim 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim bu gebelikte 6 haftalık başladı bulantılar ama arkadaşım diyor ki hamile kalır kalmaz anlarmış bütün belirtiler hemen başlarmış onda. Yani bünyeye göre değişiyo demek ki. Yine de hemen belirti vereceğine ihtimal vermiyorum ben pek. Seninki de korkudan falan psikolojik olabilir belki
(59 puan) tarafından
Anladım canım belkide psikolojiktir dediğin gibi biraz daha zaman geçsin test yapicam
(14,758 puan) tarafından
Her gebelik farklı oluyor canım kizımda doğuma kadar hiç olmadı bu sefer 6 da başladı benimde bir ay yemek yapmadım evde o derece. 14 de geçti o bulantı hariç yine aynı ilk hamilelik gibi rahat geçiyor şükür
tarafından
Benim bulantılar ara ara devam hala 18 haftaya geldim...
(14,758 puan) tarafından
İnşallah geçer canım her gebelik farklı imiş gerçekten
tarafından
Amin sağol kuzum
-Reklam-
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Normalde adetten 1 gün sonra ilişki olupta hamile kalma şansı çok düşük. Test yapmadan anlayamazsın. 

Benim adetime 2 gün vardı bulantılarım vardı hamile olduğumu bilmiyordum henüz adet belirtisi sanıyordum. Yani çok erken başladı bulantılar benim 
(59 puan) tarafından
Biraz daha zaman geçsin yapicam cnm şuan daha erken diğer gebeligimde 3 haftalıkken çıkmıştı erken gebelik testinde 1 hafta 10 gün sonra falan yapicam inşallah vardır:))
(1,150 puan) tarafından
Rabbım gönlüne göre versin inşallah
0 oy
tarafından
Her hamilelikte bulantı olacak diye bir şey yok ki canımm. Ben de hiç olmadı mesela. Hiç bir belirtim de olmadı. 2 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. 
(59 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Benim 8 haftalikken baslamisti
(59 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Canim ilk 3 ay bulanti yogun olur prilam dr yazdi doktorum gece yatmadan 2 ser tane atiyorum 
(59 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Psikolojik olabilir test ver
(59 puan) tarafından
Daha erken canım çıkmaz diye vermedim bı hafta sonra falan erken gebelik testi yapicam 3 haftalıkken çıkmıştı ilkinde
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Ben öğrenir öğrenmez bulantım başlıyordu ıyyyyne zor günlerdi 
(59 puan) tarafından
Hahaha :D
0 oy
(7,517 puan) tarafından
6 haftalıkken öğrendim 8 haftalık olunca bulantım başladı 
(59 puan) tarafından

İlgili sorular

+1 oy