0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
Yas olarak büyük sürekli yollayıp duruyo geçen post acmistim belki hatırlayan vardır çocuk kapıyı açmış oda geliniyle içeri girmiş gelmiş diye sabah geldi kabul etmedim şimdi yine getirmis bende benimkiyle anlasamiyorlar geçende eşim kızdı dedim gitti oturduğunda beri bakıcı olarak kullanıyorlar cocukda büyük oyuncakları beraber toplayın dedim geçen ben dagitmadim ki dedi gitti birde cips koydum önlerine benim çocuğum bir tane yiyeseye kadar hep bitirdi durumları da kat kat iyi bizden benim çocuğumun hakkını da yiyince sinir oldum tamam çocuk yesin ne olacak ama kızım ağladı hepsini bitirdi diye dayanamam ben önce kendi çocuğum 

14 Cevaplar

0 oy
(14,609 puan) tarafından
Canım açık açık de. Yada eşim istemiyor eve girıp çikmalardan hoşlanmıyor de suçu ona at eve alma bu kadar basit. Hiç sevmem miç miç komşu ilişkisi yuz verince astarı isterler 
(1,451 puan) tarafından
Dedim canım az önce benimkiyle anlasamiyorlar geçende eşim kızdı diye inşallah bidaha getirmez valla sinir oluyorum kabul ediyorum çocuk gidiyo geliyo zile basiyo gidiyo geliyo yine zile basiyo isim gücüm yok onunla mu uğraşacağım
(14,609 puan) tarafından
Kapıdan çevır  alma canım. Kimse kimsenin çocuğuna mecbur değil
(1,451 puan) tarafından
Anlamıyor ki sabah yolladım müsait değilim diye öğlen Gine getirmiş bende dedim anlasamiyorlar eşim kızdı geçen gun
(14,609 puan) tarafından
Sizinki artık kırmim yada nezaket boyutunu geçmiş açik açik de getirme diye
-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Bakma konusunda haklısın bende olsam bende sinirlendim ve hiç hoslanmam bu durumdan 
(1,451 puan) tarafından
Valla inşallah bidaha getirmez kapıyı açmıyorum kabul etmiyorum yine yolluyo yine bu sefer eşim geçen gün kızdı anlasamiyorlar dedim
(4,772 puan) tarafından
Direk söyle canım bu kadarı yüzsüzlük
(1,451 puan) tarafından
Bidaha gelirse soyleyeyim
(4,772 puan) tarafından
En iyisi
0 oy
tarafından
Keşke o cipsi ikiye bölseydin bu senin tabağın buda senin deseydin. 
(1,451 puan) tarafından
O falan bahene kuzum aslında bazen oluyo torunlari geliyo 3 4 çocuk kaç kere kapıdan çevirdim yine geliyo eşim evdeyken bile yolluyo bakıcı bellediler beni
tarafından
Tepkini göster canım her zaman her zaman olmaz
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Kapıyı açma kitle çocuğunda acamasin bidaha da gelme de bitsin
(1,451 puan) tarafından
Bidaha gelirse diyeyim
0 oy
(163,460 puan) tarafından
esini falan karistirma direk rahatsiz oluyorum istemiyorum de hani esini bahane etme durustce soyle bence
(1,451 puan) tarafından
Bidaha gelirse söyleyeyim
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Oyle bi durumda ben çocuğuma küçük bi kaseye koyuyorum niraz da alıyorum kenara az az yiyor başka tabaktan yiyor canım yoksa büyükler maalesef görmemiş gibi davranıyorlar 
(1,451 puan) tarafından
Kuzum aslında bahane beni bakıcı yerine koyuyorlar
(14,950 puan) tarafından
Biraz önce benim başıma da geldi bide kendi de yok yeğeni açtı kapıyı daldı eve
(1,451 puan) tarafından
Allah'ım herşeyin hayırlısını versin
0 oy
(564 puan) tarafından
Hiç kapiyi açmam
(1,451 puan) tarafından
Anlamıyorlar ki zile basıp duruyorlar sürekli
(564 puan) tarafından
O zaman soyleyeceksin canim anlamayana
 Ben boyle surekli surekli kabul etmiyorum diye.
(1,451 puan) tarafından
Bidaha diycem canım
0 oy
tarafından
Bu rahatlık beni deli ediyor hele ki böyle devirde asla alma çocuğa da kızım uyuyor basma zile babası kızıyor çevir kapıdan anası oturup kendi baksın bir zahmet 
(1,451 puan) tarafından
Valla bugün dedim anlasamiyorlar babası kızdı diye bakalım inşallah getirmez bidaha
tarafından
Getirirse daha çok tersle o dilden anliyorlar
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Şöyle kişiler nasil rahat oluyor hiç anlamıyorum inşallah bir daha göndermezler ama bugün göndermezse yarın gönderiri kesin bell komşun yüzsûz.
(1,451 puan) tarafından
Evet yüzsüz maalesef kapıyı da açmam bilerek çoğu zaman geri gönderirim anlamıyor ama
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Aynen bencede açıkça de bişey falan olur kabul edemem de

Yâda çocuk geldiği zaman işimiz var biyere gidicez misafir gelcek de gönder bir iki anlarlar heralde
(1,451 puan) tarafından
Yok anlamiyorlar bunlar bilerek kapıyı açmıyorum diyorum ya sabah müsait değilim dedim gönderdim öğlen yine göndermeye çalıştı bende eşim kızdı geçen gün anlaşamıyorlar dedim gitti inşallah bidaha göndermez bide teyzenin torunu kendi çocuğu değil her geldiğinde buraya gönderiyor anası baksın banane bide 3 4 tane daha var torunu onlar geldiğinde de gönderiyorlar bakıcı bellediler kapıyı açmıyorum geri çeviriyorum anlamıyorlar da
(2,743 puan) tarafından
Ay ne arsizlar ya bencede açma kapıyı deliler mi ne
0 oy
(273 puan) tarafından
Geçen benim alt komşunun 3 veledi bana geldi kapıdan çevirdim anası başka komşuda rahat dedikodu yapmak için çocuklar gelmiş. Dedim uyucam hastayım sonra uzukmuslar biz biraz oynayacaktık. Vala ilk geldiğim zaman koltuğumu bile kırdılar. Artık kabul etmiyorum kiracaksa benim evladım kıracak başka veletler değil . Oğlanın oyuncaklarını kaldırdım çekmeceyi bile bantlicam
(1,451 puan) tarafından
Aa sen geçen ki yorum yapansin hatırlıyor musun komşunun patavazsizligi diye post acmistim sende aynı yorumu yapmıştım koltugumu kırdılar falan diye bu gelen yine o hadsiz komşu
(273 puan) tarafından
Ayy bıktım ben şimdi de 4 aile benim üstüme çıkmış tepiniyorlar vallahi hiç sevmiyorum. Gürültüden bıktım. En iyisi yaşlı apartmaninda oturmak. Bundan önce full yaşlıydı ne güzeldi kafam rahattı
(1,451 puan) tarafından
Valla benimde yasitim yok bu çocuk da teyzenin torunu teyze torunları yolluyo bana
(273 puan) tarafından
Valla ben 4 sene lojman da yasicam off bunların tayini çıksa da gitseler . Hiç birini de sevmedim
(1,451 puan) tarafından
Allah bol sabır versin tersleyebiliyorsan tersle kabul etme yapacak bişey yok bizde çocuk bakıcısı değiliz
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Kız ablamın komşusu geçen oğlunu göndermiş kalkmış ablama söylemeden düğüne gitmiş bide ablam diyo oğlumu dövmeye kalktı bende eve yolladım babası kapıyı açmış annenler evde yok git komşuya gelince seni alacaklar demiş geri yollamış ablama. Ablamda sinirle kapısına gitmiş eşine demiş ki benim işim var mı diye sormadan çocuğu yollayıp dışarı çıkıyor eşiniz ben müsait değilim bundan sonra hiçbi zaman çocuğu yollamayın ayıptır bu yaptığınız gitmiş eve. Bidaha yollamadı kadın 
(1,451 puan) tarafından
Oha bazıları harbi sorumsuz ya aslında bu komşunun çocuğu değil torunu her geldiğinde buraya gönderiyorlar diğer torunları da öyle geldiler bı hep buraya gonderiyolar benimki de hadsiz biraz geçen gün kbabam var eşim var eşimde atletliydi kızım 3 yaşında kapıyı duyup açmış bı baktım teyzeyle gelini geldi içeri hiç yüz vermedim gelini eşimi görünce utanıp gitti teyze hala laf yapiyo kbabamla bende hiç yüz vermedim isim var hallediyim dedim yanlarında durmadım defolup gitti
(6,077 puan) tarafından
Tamam ama müsaade istemeden yollamak nedir bazı insanları anlamıyorum
0 oy
(18,604 puan) tarafından
Başından atmak için mi yolluyor çocuğunu bence alma eve 
(1,451 puan) tarafından
Evet hatta diğer torunları geliyo 3 4 tane kendi oynayanilcek oyun kurabilecek yaşta hepsini buraya yolluyo eşim evdeyken de yaptı onada açtırdım kapıyı temizlik yapıyor falan de dedim çoğu zaman kapıyı açmıyorum açarsam geri çeviriyorum ama yok yani
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Gorumceme bile cok lazim olmadikca birakmayan ben bu millet nasi boyle rahat valla aklim almiyoo mecburmu senin cocuguna bakmaya birakirken bide kirk kere soruyorum bak yuk oluyosa hic getirmeyim diye 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 587 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Esraesraa (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,264 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 743 göst.
2 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 650 göst.