0 oy
134 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (867 puan) tarafından
Hamilelik lekelerin var kızlar güzellik merkezine gidiyorum ikinci seans bitti kabuklanma olacak dedi ama ciddi bir ekti etmedi daha kaçıncı seanstan sonra lekeleriniz geçti

3 Cevaplar

0 oy
(14,407 puan) tarafından
Hiçbir şekilde etki yapmadı. 3 kez yosun peeling,karbon peeling, mezoterapi+dermopen yaptırdım artı her ay cilt bakımına giderim. Lekeler duruyor tekrar hamileyim artık doğumdan sonra cildiyeye gideceğim. Arkadaşımdi güzellik merkezi doğru yönlendirdınden eminim ama hayal kırıklığı 
(867 puan) tarafından
Yaaaa inşaallah benimki geçen tekrar hamile kalırsam tekrar gelebileceğini söyledi de zaten çocuk artık düşünmüyorum
-Reklam-
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Of benim de bıyık bölgemde bir kararma var. Sinir oluyorum. Hep bıyığım varmış gibi duruyo. Güneş gitsin havalar serinlesin de bir leke tedavisine gideym dedim ben de daha araştırmadim ne yapsam diye
(867 puan) tarafından
Güzellik merkezi sahibi arkadaşım ona bıraktım kendimi inşaallah bir sorun yaşamam
(9,076 puan) tarafından
Bizim de bir tayin işi var. Belli olsun da bakalım güzel bir yer araştırıp gidicem artık burda veya gittigimiz yerde
0 oy
(244 puan) tarafından
Benim de hamilelikten kalma yüzümde kırmızı benek benek lekeler vardı kaç defa cildiyeye gittim yazdığı kremler hiç bir işe yaramadı ve oğlum 8 yaşında yani sekiz senedir var diyebilirim.. Bir haftadır bim de satılan yüz yıkama jelini kullanıyorum lekeler tabi ki tam olarak gitmedi ama azalma olmaya başladığını farkediyorum... 
(867 puan) tarafından
Canım o azalmaları ben çok yaşadım özellikle pirinç unu ile yapılan maskeler ile ama geri hep geldi ben soylsun istiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
25 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde seraps (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 362 göst.
7 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 505 göst.
18 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❣Zeynebimin Annesi❣ (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.

Kategoriler

1,466,897 soru

24,036,776 cevap

328,964 kullanıcı

...