çok güldüm fena olmuş
Benmde oğlum 1 aylikti bezini degistircektim eşim yanımda bezi açtım kıyafetini düzeltmek için kucağıma aldım yüzü eşime dönüktü bi anda işedi oğlum esimde avucunu açtı o an avucu doldu lavaboya gitti yıkadı etti Ben çok gülmüştüm hala da aklımiza gelir güleriz
Evet bu postu okurken kızım disrdaydi bahçede ağacın altına oturmuş toprağı kafasından aşağı boşaltıyor aldık içeri gulduk ama
Ahahahhah o kadına nasıl gıcık oldum iyi yapmış kızı ohh prensesin poposuna sağlık bir daha gecenin üçünde yapar inşallah ayyyni benim adamın lafları yaa haahhahha .valla bu durumda görüyoruz Allah erkekleri koruyor yaa vallahi bak yada adamların umurunda olmadığı için onlara bulaşmıyor
Evi B.. Oğğ götürüyor dedikleri bu olsa gerek))) benim oğlumda şuan 3 aylık 40lıyken hergün üstüme böğğ yapıyordu. :))
Video atamadim. Videodan en can alici iki kuple koydum daha bu sabah yasandi. Oglene kadar camasirsuyuyla dezenfekte yaptim heryeri. Hol hakilari makinaya attim hala suan sonucncu yikanui belki islak coraplariyla gir cik yapmistir diye. Diger odalar kapaliydi allahtan .
Ahaha çok guldum ya boyle anılar komik aslında tamam o an yorulur eder insan ama bebek sonuçta bende bekarken sırt ustu uzanıp sozde yegenimle oynuyorum agzım açık anam bi kustu agzımın içine neye ugradıgımı şaşırdım ama oldum olası bebeklerden midem bulanmaz hala aklıma geldikçe gulerim
Benim arkadaşımın oğlu bezini açıp kakasını yemişti
1,489,684 soru
24,347,558 cevap
346,324 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın