0 oy
955 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşimi uzun sayılabilicek bi süreliğine şehir dışına gönderdim kızlar şantiyeye bakmaya gidiyo çok üzgünüm hüüüüü bana moral verin :'( (parti planları yapmaya başlamadım hayır ahahahh)

13 Cevaplar

+2 oy
(3,443 puan) tarafından

Senin parti planların önemli değilde enişte parti planı yapmasın yeterb:P

(3,443 puan) tarafından
Aahaa biliyorum benim muhteşem kocamın muhtesemlikte arkadaşı enişte :dafafaf şaka bı yana Rabbim mutlulugunzu daim etsin ama burası cidden insanı paranoyak ediyor o ayrı bir mevzu :daffafa
tarafından
Ahahah :)) sağ ol canısı. Yok bee beni edemiyor paranoyak. Allah da aklıma düşürmesin eşim de aklımı karıştırcak bi adam değil zaten sağolsun
(3,695 puan) tarafından
Açelya iyi direnmişsin bacım bunca çökertmeye kurgulatma çabalarına kızların ☺️☺️☺️☺️☺️  helal  olsun ☺️☺️
tarafından
Sağol kuzumm ahahah. Direnirim mecburum yuvam mı yıkılsın deli bunlar zaten boşver:Ppp
(3,695 puan) tarafından
Aynen uyma sen onlara ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahhaha allah iyiliğini versin kız :D

tarafından
:)) özlicem keratayı öyle demee
0 oy
tarafından

Kizin üzülmesi bile enerjik yaw :woot:<3:blush::kissing:

tarafından
Kendimi kahretsemm ne faayda be gülümm :(( giden gitti shhsjshs ❤️
tarafından
Kafanii dinlee ne etcenn :)))
tarafından
Evet ama bence kafasını dinlicek olan ben değil kocam :Ddddd
tarafından
Hahaahahha :)))))
0 oy
tarafından
Ne üzülmesi be kafan rahat olacak işte :D
tarafından
(Ya çaktırmasanaaa kocayı gönderdi yüzü gülüyo demesinler ahxjahhs) yok be dünyaaa çok mutsuzum:(
tarafından
Kız insan sıkılıyor bee onlarlada olmuyor onlarsız da hshsjhshshshsh
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Aman yalnız ne duruyon evde kalk git annene :) al bi ip örgüye başla adamcağız üşümesin oralarda sal atkı bere bisiler hemen başla kuzum :D
tarafından
Kız elimde örgüm var atkı örüyom zatii :) başladım. Anneme de gitmem valla sıcacık evimde rahatım aslında :D ayrıca oralarda üşümesin dediğin mersin tarafına gitti hava 20 derece ben ankaradayım ahahdjahahha
(9,647 puan) tarafından
Ozaman o atkıyı kendin tak :D seni bırakıp nasıl git nasıll nasıl yapar bunu:D !
tarafından
Yaa beni de götürmek istiyodu ama hem yollar çok virajlı hem de düzenimi bozmiyim dedik hamilelik malum :/
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Kız kafani dinlersin boşver üzülme :D:D

tarafından
Öyle mi diyon :))
(3,076 puan) tarafından
Öyle tabi canım bak keyfine  :-D  benimki arada 2 gün balığa gidiyor kafam dinleniyor ne yemek derdi oluyor ne bişi ohh miss :-D
0 oy
tarafından

Üzüldünmü kızzz ne uzülüp büzülcen geri gelirr amannn kafanı dinle sende PTT yap bol bol ye iç sıçç valla ohhhh :D

tarafından
Ben de öyle yapcam zatiii :) yeğenimi çağırcam parti yapcasss
tarafından
Tövbe tövbe hiç güleceğim yokdu
0 oy
tarafından
O nasıl üzülme şekli kız allah seni napmasin yaa allah kavuştursun ne diyim şimdi 
tarafından
Sağol kuzum :) kafa dinleriz ikimiz de ahhaha
0 oy
(289 puan) tarafından

Ben de eşimi bu gece 2 günlüğüne şehir dışına gönderiyorum. Akşama görümcemi çağırdım, 2 gün çarşı pazar gezicez, arkadaşları falan çağıracağız, zaman kalırsa kuzenleri çağırıp netflix gecesi yapacağız. Arada bir yapıyoruz böyle şeyler :D

tarafından
Ayy 2 gün olsa ben de öyle eğlenir bitirirdim ama belki 1 ay yok. Yeğeni çağırcam onla takılcaz üç beş gün sonrasına bakarız :) benim görümce cins gelmez o yüzden sen şanslısın :D
(289 puan) tarafından
1 ay çokmuş canım yaaa. Görümcemden Allah razı olsun. Benim kardeşim yoktu, onun da ablası yoktu, birbirimize abla kardeş olduk.
0 oy
tarafından

Nedense sonunu okuyunca yınca evcımığin çılgın Bediştekı heyo heyo hareketlerı geldı :) dogruyu soyle koltuk ustlerınde zıplayıp ayna karşısında dans etmıosun demı :)allah kavustursun cnm

tarafından
Yok yahuu hemen temizlik yaptım kahvemi kitabımı aldım müziği taktımm keyfe başladım :) akşama yemek derdi yok ohh :p sağol balım teşekkür ederim aminn
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Allah kavuştursun  sag salim akıllı uslu :D:D;)

tarafından
Amiiin kuzum ahaha akıllı durcam söz verdim:p
(3,695 puan) tarafından
Sen durcan da esin durcak mi usluca orda :P :D
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Parti planına başla moral olur : D
tarafından
Yaptım bileeee yeğenimi davet ettim ehehe
0 oy
tarafından

;))) ooohhh biraz  kafa dinle yaa boşver:D

tarafından
Herkes öyle diyo bıkmışız kocalardan ahahaha
tarafından
;)) anam kafana göre yemek yapiyon kafana göre geziyonn kafana göre uyuyup uyaniyon eee daha ne olsun:)))) çocuğun varsa uyuttuktan sonra oohh mis bütün yatak senin:)))))
tarafından
Çocuk da içimde ben nereye o orayaaa. Rahatım anlayacağınn :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Es25 (3,986 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 904 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
0 oy
14 cevap 1,445 göst.

Kategoriler