Kaynana postu açmaktan gına geldi artık
Durumu şöyle anlatayım. Bi kaç kez dedim burda kayınpeder ameliyat oldu diye. Kaynanam hastanedeyken grip olmuştu. Hâlâ grip Bi haftayı geçti. Kızımda hasta Bi kaç gündür. 4 gün önce aradım anne nasıl oldun vs diye. Sonra kızımı sordu. Ben de hasta dedim. Der demez hemen şey diyo hah Bi çocuğa bakamadınız, kalın giydircektin, çorap giydircektin vs. Dedim benim ne suçum var olunca oluyor ne kadar korunursan korun. Bana akıl vermeye çalıştı şunu yap bunu yap. Kendini iyi ettin de kızımı düşünüyorsun, önce dediklerini kendine yap da iyi ol sonra akıl ver dedim. Napim ben yaşlandım zaten onu düşüncem tabi dedi. Ben de öyle şey mi olur seninki de can falan dedim yine alttan aldım. 3 gün geçti hiç aramadı. Kız nasıl oldu vs diye. Eşimi aradı Bi gece nasıl oldu diye. O da ben bilmiyorum eve yeni geldim eşime sor dedi. Ki haklı sanki eşim bakıyor da bilicek iyi veya kötü olduğunu. Eşime dedim acaba darıldı mı yine diye. Yok be falan dedi. Neyse test etmek adına aradım. Telefonu açar açmaz sesli Bi şekilde noldu noldu hasta mı oldunuz dedi. Ben de yok öyle bakmak için aradım dedim daha konuşmadı. Eşim de kesin darılmış o zaman falan dedi. Allah aşkına ne var bu dediğimde ya. Bunlar yaş aldıkça niye bu kadar hassas oluyor arkadaş. Eşim de boş ver zamanla unutur sen bir şey yapma daha kimse iyilikten anlamaz zaten dedi. Ben de bıraktım öyle. Benden sonra da eşim aradı bu arada. Telefonu efendim oğlumm falan diye açtı. Garip yani.
1,489,408 soru
24,343,629 cevap
346,165 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın