0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (237 puan) tarafından
Kızlar benim çocuğum yaşıtlarından korkuyor ekran da var tabi doktorumuzun tavsiye ile oyun gruplarına katılacağız gidip çocuğunda ilerleme kaydeden var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(298 puan) tarafından
Ben yazdırdım ama yedeğe attı bizi halbuki boşluk varmış öyle duydum . Gücün varsa yarım gün kreşe de verebilirsiniz 
(237 puan) tarafından
Kreş almıyor bizi maalesef 20 aylık ve bezden çıkma şartları var bizim tek gideceğimiz yer oyun grubu bende çok isterdim kreşi
(298 puan) tarafından
Himmm küçükmüs ya
-Reklam-
0 oy
(15,263 puan) tarafından
14 aylıkken başladım ben götürmeye haftada bir gün gidiyor bir bucuk saat. Zaten sosyal bebektı ama faydası olduğunu düşünüyorum 
tarafından
Kuzum özel mi devlet mi?
(2,940 puan) tarafından
Devletin öyle oyun alani varmidir ücretsiz bilmiyorum
Bence özeldir)
(15,263 puan) tarafından
Yok canım  spa merkezi, haftada bir gün bir bucuk saat uç yuz lira. Dört ayrı aktivite ve sonu dansla bitiyor. Yenebilir malzemeler kullanıyor bi aktiviteyi tekrarlamıyor dört bebek alıyor anne yada baba eşliğinde
tarafından
Bizim burda yok galiba ya
(15,263 puan) tarafından
Başka buldum özel anaokulu haftada iki gün iki saat bir gun kapalı alan ikinci gün doğada bezsız iki yaş üstü alıyor artık büyusun
0 oy
(5,249 puan) tarafından
Bende oğlumu çok götürmek istiyorum sosyal bir çocuk ama evde çok canı sıkılıyor artık kış olunca disarida çıkamaz o yüzden götürmek istiyorum özeller pahalı galiba devletin var mı bilmiyorum 
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Benim kızım da öyleydi herkesten korkuyordu ve konuşmuyordu. Pedagog önce oyun grubu sonra yarım gün kreş önerdi. Oyun grubundan pek fayda görmedik konuşma konusunda ama akran iletişimi arttığı için kreşe gönderirken zorlanmadık. Geçen dönem yarım gün kreşe gitti. Bu dönem de şimdilik yarım gün gidiyor ama kasımda tam gün gidecek
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Kaç yaşında

Bende farkettim onu benimkide dışarda oynasın yaşıtlarıyla diye uğraşıyorum ama oynamıyor

İki yaşındayız biz
(237 puan) tarafından
21 aylığız dışarıda büyük cocuklarla top oynuyoruz sadece kendi yaşıtları ile asla oynamiyor

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 139 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Miyu_Miyu (1,034 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 121 göst.
17 Ekim 2025 Diğer kategorisinde pembesever (254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler