0 oy
151 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (30 puan) tarafından
Hanımlar iki çocuğum var koltuklarımı sürekli silmekten perişan oldum koltuk örtülerim var ama çok kullanışlı değil bu sefer lastikli koltuğu komple kapatan koltuk örtülerinden almaya karar verdim ama renk konusunda bir fikrim yok koltuklarım kot mavisi renginde siz olsaydınız hangi renk alırdınız hem kullanışlı hemde şık duracak bişey istiyorum kullandığınız varsa resimde atabilirsiniz şimdiden teşekkürler 

3 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ayyyyy ayyyy tovbe o lastikli komple kapatandan aldim ay yok onun bikere  gecirmesi başa bela hic kullanmadan anneme verdim asla gecirilmiyor ruhumu daraltti yaparken normal alti sungerli olandan aldim rahatim
(30 puan) tarafından
Canım bendede süngerli var ama çocuklar topluyor örtüyü koltuktan kayıyor yapışmıyor sürekli düzeltmekten. Temizlemekten bıktım bende belki lastikli çözüm olur diye düşündüm ama şimdi kararsız kaldım yaaa
(2,493 puan) tarafından
Benimki kaymiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

ters yüklendi  ben iki sene önce kizim  dogunca  almstim  1 kere serip  10 dka sonra  yapamm diyip  cikardim  sagolsn  kizm kusmuk çiş kaka derken koltuk  degisti  1 senedr  yine diretim  10 dka önce  serdim  1 tanesini  ikiye  boldum  sadece altlara  serdim  alti  sunger  kaymiyor  asla
(30 puan) tarafından
Ayy bende bu modeldenmi alsam ama kol kısımları kirlenmiyormu
tarafından
Daha oturmadik  ki yeni aldim  sjsjs orayida  silerim  artik
0 oy
(164 puan) tarafından

resim atan hanımın örtüsünden var bende de pazardan almıştım zamanında :D bu örtünün koltuk başı ve kolluklara özel kesimli hali de var. kumaşından dolayı koltuğa yapışıyo gibi çıkmıyo toplanmıyo bu örtü kolay kolay. bundan öneririm canım. en kötü bu kumaştan toplu alıp koltuğuna göre kestir terziye. 

(30 puan) tarafından
Altı sungerlimi ayy vallah özel dikim yaptırsam daha iyi olur her halde kullanım Açısından Teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 150 göst.
+1 oy
1 cevap 84 göst.
+1 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
8 cevap 208 göst.
18 Şubat 2025 Moda kategorisinde Papatya-ya (573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,593 soru