0 oy
318 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Hamile olduğunuzu öğrendikten ne zaman sonra annenize söylediniz kızlar

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemle günlük konustugum için o gün söyledim zaten normal gebelik olmadığı için bekliyorlardi pozitif yada negatif diye
-Reklam-
0 oy
(4,950 puan) tarafından
İlk iki cocugumda sagdi MELEĞİM hemen öğrenir öğrenmez aradım annemi ilk ona söyledim cinsiyetini ogrenincede ilk annecigimi aramıştım 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Valla anneme çocukları hep bırakacağım için doktor ra hastaneye sık sık gittiğim için hemen ögrenir 
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Ben öğrendiğim gün akşamı söledim 
0 oy
(415 puan) tarafından
Bn doktora gıdıp kesınlesince soylemıstım. Keseyi bebegı fln görmstm. Şuan 13 haftalık hamileyim ablam fln onlara da yenı soyledim.3ay gectı artık dye
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Kalp atışını duyduduğumda söylemiştim
0 oy
(22,685 puan) tarafından
Ben ablama söylemiştim ablamda anneme söylemişti evdeki testte annemde doktora gidip emin olsun demişti:)
0 oy
tarafından
Hiçbi zaman ......
0 oy
(268 puan) tarafından
Aynı gün söyledik ilkini 6 sene bekledik zaten sonuç çıkar çıkmaz duydu herkes ikincisini de sabah öğrendim akşamına söyledik 
0 oy
(4,435 puan) tarafından
12 haftada söylemiştim anneme de kaynanamada
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ay ben çok utanıyorum ya bir türlü söyleyemedim ilkinde 12haftalik olmuştum zor söyledim sjsjjs ikincide de yirmi haftalık olmuştum sjsjsj
0 oy
tarafından
Kalp atisini duyinca soyledim tembhte ettim kimsye deme diye cunku sir saklayamaz 
0 oy
tarafından
Daha yeni bugün öğrendim bugün söyledim güya kimseye demeyecektim.diyordum heyecan işte ama eşimin ailesine söylemeyecem bir ay sonra gideceğiz ozaman söyleyecem psikolojimi bozmalalarına izin veremem
0 oy
(608 puan) tarafından
Ablam annemlere gelmişti bende gittim ablam benden gizli test almıştı yaptım testi yaptıktan sonra anneme söyledim ben :)) 
0 oy
(304 puan) tarafından
Benim 3. Gebelik annemde sürekli yeter bu zamnda çocuk yapma dediği için yaklaşık 3 aylikken söylemiştim
0 oy
(18,182 puan) tarafından
Öğrendiğim günün ertesi günü söyledim ilk gün heyecandan diyemedim

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 479 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kelebek... (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 193 göst.