0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Normalde balgam olmaz gribim sanki boğazım kapalı gibi balgam var doktora da gittim gribim dedim boğazımda balgam var dedim boğazıma baktı geniz akıntın var dedi sürekli öksürüyorum sürekli su içiyorum ne iyi gelir 

3 Cevaplar

0 oy
(2,512 puan) tarafından
Doktor ilac vermedi mi
(178 puan) tarafından
Verdi ama pek işe yaradığını söylemem yine aynıyım
(2,512 puan) tarafından
Neler verdi bende oglumda genizz akıntısı  cok sinuzit olmusuz gecen hafta doktor antibiyotik balgam sökücü alerji ilacı  ve burun spreyi verdi günden güne iyiye gidiyoruz
(2,512 puan) tarafından
Evet veriyorum canim ballı ıhlamur
(2,512 puan) tarafından
Biz 3 haftadir cekiyoruz cocuk doktoru verdi antibiyotik  balgam sokucu vs baktik ise yaramadi kbb götürdük okula basladigi için iyilesmez daha
tarafından
Turkuaz bacım bizim de öyle oldu 10 gündür hastayız senin kuzucuk büyük sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Burdan bir arkadaş bana bir tarif verdi her gün yapıyorum kendim de yiyorum kızıma da veriyorum gerçekten ilaç gibi geldi
1 dış sarımsak küçük küçük doğra üstüne bir tatlı kaşığı bal ve 8 damla falan limon damlatip ver Allahin izniyle şifa olur kuzucuğa
Afedersin o kadar balgam vardı ki nefes alamiyorduk çok şükür onun sayesinde rahatladık biraz
(2,512 puan) tarafından
Suan iyiyiz şükür  insallah gerek olmaz olursa denerim canim sağol 4 buçuk yaşında oğlum
tarafından
Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz da yine de arada yap bağışıklık için de iyi hasta olmasakta arada yapıp yeriz sarımsak antibiyotik zaten
He büyükmüş sorun olmaz o zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz canım
(2,512 puan) tarafından
Yok psikolojik  olarak hazır  degilim yani hamileligim desen cok kötü hastanelerde gecti  oğlum desen hâlâ zor cocuk bebeklikten  beri oyle istahsizlik huysuzluk mızmızlık  uykusu hepsi  ayri bir boyut asla ama asla kendimi hazir hissetmiyorum  büyük ihtimal daha dogurmam ben iste 2 3 aydir okula gidiyorda sakinlik oldu evde olunca yinr burnumuzdan getiriyor  hic memnun olmuyor biseylerden kafami yiyor :))) migren hastasi yapti sagolsun zaten beni:)) canlari sağolsun  ne diyelim sağlıklı olsunda insallah   9 ve 4 arasi okul saati hergun  gidiyor öyle:)
tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun ortalık kaynıyor  bir salgın var canım çocuk büyük farketmiyor inanki kimi görsem hasta biz bile kışın ortasında hasta olmazdık geldi bizi de buldu bir de inatçı bir salgın geri başa sarıyor gibi
(2,512 puan) tarafından
Kiz seninki benimki kadar olsa düşünemezdin benim bide esim destekciydi o destek olmasa timarhanedeydim simdi bebekken geceleri esim bakardi sen düşün uyumasi mamasi vs gunduzde yine bakar ev islerinede yardımcı olurdu yoksa oooo ben simdi yoktum huniyle timarhane bahcelerinde elimde sopayla başı cekerdim
(2,512 puan) tarafından
Herkesin cocugu bu kadar zor degil:) esim evden çalışıyor destekci sağolsun
(2,512 puan) tarafından
Hic sorma birakmiyordu esim is yapsin ee kimsede yok akraba vs gidelim en iyisi okul dedik
(2,512 puan) tarafından
Amin bu sene neden  gondermiyorsun
(2,512 puan) tarafından
Ben özele gonderiyorum
2019 nisan sonu bu yıl çıkmamıştı bize
(2,512 puan) tarafından
Seneye inşallah çıkar
-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından
Sarımsak kürü 
0 oy
tarafından
Hınkırmak ve vogazı hıııı kuuuu yapmak başka yolu yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 98 göst.
0 oy
6 cevap 174 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nnnnnn (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,840 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,389 soru

24,168,414 cevap

335,728 kullanıcı

...