0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Bir kaç gündür ailevi bir problem yaşıyoruz.ozel bir konu.fakat şu üç gündür Allah'ım yardim et diye agladiklarim oldu.uc gündür sabah ezanlari üzerime okunuyor .yemekten kesildim.neyse.dun gece de uyuyamadım sıkıntıdan dua edip Allah'a yakardım.Dertlestim demek daha doğru.sonra uyumuşum ağlamaktan. 

Ruyamda bir odadaydim.oda loş bir ışık var. Karşımda bir koltuk ve koltukta tıpatıp birbirine benzeyen aynı giyimli üçüz gibi genç kizlar var.oylece koltukta oturuyorlar.odada tek cam var.bende o camın kenarında mermerinde oturuyorum.(camın kenarındaki mermer oturulacak kadar genişti rüyamda) ayaklarımı uzatmış şekilde.o kızlardan ortadaki bir anda konuşmaya başladı.masallah ne kadar güzelsin ,hele elbisen çok yakışmış dedi.bende dönüp elbiseme baktım.gok mavisi bir elbise vardı üstümde dizlerime kadar.sonra bacaklarıma baktım.sanki bacaklarıma yıldızlar düşmüştü öyle göz alan göz kistiracak şekilde parlıyordu.camdan sadece bana güneş vuruyordu.arkadan odaya iki tane inek girdi.inek dediğim hani kurbanlık olanlardan süt ineği değil.oylece bana baktılar.bende onları burun kisimlarindan tutup önde ben çekerek kapıdan çıkartıyorum ki uyandım. 

Bir arkadaşıma anlattim.cok dardasin ya Allah'ın mesajı bu sana sabret seni selamete çıkaracak.nasil ki Hz ibrahime oğlunu kesecekti o darda kurban indi ,rabbim sana da mesaj veriyor dedi. Bu rüyayı yorumlayacak var mı ?

1 cevap

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Allah'ım hayra çevirsin inşallah kız 

Bende hastayken hep kız çocukları gördüm nekadar rüya gördüysem hep araştırdım darlıktan çıkıp ferahlamak anlamına geliyormuş ki hep gördüm taki hastalıktan iyileşene kadar inşallah sende feraha ulaşırsın 
(12,022 puan) tarafından
Amin canım.vallahi şu 4 gündür o kadar dardayım ki.ama vallahi bu olayda dostlarımı gördüm.
(1,706 puan) tarafından
Allah'ım hayra çevirsin ferahlık versin sana inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
28 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.