0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar salgın varmış diyorlar. Korktum. Hafif hafif kaşınıyorum bende. Kaşıdığım yerler sivrisinek ısırığı gibi kabarıyo. Öyle çok aşırı bir kaşıntı yok ama huylandım mı bilmiyorum korkuyorum.  Bu hastalığı geçiren arkadaşlar başlangıcı nasıl olmuştu bi bilgilendirebilir mi? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende cok korkuyorum  ya bulasirsa diye en ufak birseydi u.yuzmu diyorum kafayi yedim :/
(589 puan) tarafından
Ben de öyleyim
tarafından
Benim ust komsum uyuzlar 8 aydir yurt disindan getirilen haplar bile ise yaramuyormus 830 tl ilacta 6 adet varmis icinde aylardir konusmuyorum binadan cikarken mendille aciyorum kapiyi korkudan :/ hepte korkugumuz basimiza gelirmis bilmiyorum biraz salsakmı kendimizi acaba
(589 puan) tarafından
Ya geçen sene benim yengemlerde olmuştu 1 sene boyunca çektiler bu hastalığı. O yüzden korkuyorum ben de.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlumda kaşıntı ve döküntü vardı öyle belirti gösterdi ayyy Allah düşmanıma vermesin 25 günde atlattık Allah bir daha yaşatmasın
(589 puan) tarafından
Döküntü yok dün burda bir post okudum huylandım.  Dizimin arka tarafında iki gündür bi kaşıntı vardı  korktum. İnşallah değildir.
tarafından
Hemen Kükürtlü sabun al onla yıkan hep canım
(589 puan) tarafından
Tamam canım yarın ilk işim olacak teşekkür ederim
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Çok fena inşallah olmazsınız 3 aydır ugrasiyoruz biz.esimle bende bitti kükürtlü sabunla yikaniyoruz hala ama bebeğimde yine var tam bitiremedik.eger bulasirsa tüm ev aynı anda ilaclanin çok dikkat edin bı hafta sonra tekrar bı hafta sonra tekrar.cunku deri altına yumurtluyolar yuzeydekiler ölse bile yumurtalar 3 hafta sonra canlaniyo onlarida öldurmeniz lazım.bzizim bebeğimiz çok küçük 15 günlükken bulaştı 4 ayına gircek hala ugrasiyoruz.ona kıyamadım çok ilaclayamadim bu seferde kurumadı bı turlu
(589 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah değildir. Çok insanlarla bir temasımızda yok bilmiyorum nereden bulaşır ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
27 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 219 göst.
5 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde incitanem (8,161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,026 soru

24,038,296 cevap

329,034 kullanıcı

...