0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızımda şuan hırıltı başlamış ıslık sesi gibi öksürük var burundan nefes alıp agzidan veriyor her ağızdan vermesinde puff puff diye ses çıkarıyor okula gidiyor ikinci sınıfa ne zaman okullar başlasa iki senedir devamlı hep grip gibi bı hapşırık kırmızı gözler öksürük hiç gecmiyor ilaç ne kullanırsak kullanalım artık hiç bişey kullanmıyorum allerset verdiler hiç bı tahlil hiç bişey yapmadan onuda kullanıyoruz gene aynı oturup aglicam yeminle ya 6.5 yaşında kızım bu arada grip gibi ama değil okula gitmiyor mesela 3 ay tatilde hiç bişey yok okul başladı Çarşamba hapşırık Perşembe burun akıntısı bilmem ne başladı oğlum var 2 yaşında ondada var okul başladığından beri başına böyle bişey gelen oldu mu çözümü neyde buldunuz yarın gene doktora goturcem 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz tereyağını ısıt üstüne pekmez ekle ilit icir
(684 puan) tarafından
Hayatta bunu içmez akşamdan beri midem bulanıyor da diyor çikolatalı ekmek zor yedi
tarafından
Bir kaşık icirceksin yapacak birsey yok.

Birde bağışıklığı için udihindj yağı kısa girmeden düzenli günlük 1 tatli kaşığı içir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızının alerjisi olabilir aynı anlattigin gibi oğlum. Alerji şurubu artı çiğneme tableti kullanıyorum şikayeti azaliyo
(684 puan) tarafından
Hangi bölüme gittin ne şikayetiniz vardı ve ne verdiler ilaç
tarafından
Öncelikle çocuk bölümüne gittim çocuk doktoruna alerjik olabilir hasta değil sürekli burun akıntısı öksürük hırıltılı olduğunu söyledim kandan alerji değerine baktı çok yüksek çıktı bizim.sonra alerji bölümune kayıt açtı randevu alıp götürdüm alerji testi yapıldı ve yüksek derece kedi toz polen alerjisi çıktı. Alerji şurubu allerset bide diğer bı ilaç dönüşümlü iiciyo ayritten onceair diye çiğneme tableti bunları hergun düzenli olarak içiyor astım alerjik oğlum bide bu arada alerji ataklarında çok artıyor hırıltı eve hava Makinesi aldım ventolin veriyorum bide hırıltı artinca
(684 puan) tarafından
Bu alerjisi kanda çıkıyorsa sağlık ocaklarında belli olmz mi yarın sıra bı tek sağlık ocağında buldum çünkü bu ilaçlar dışında başka bişey yapıyor musunuz ne zamana kadar böyle gidicekmis
tarafından
Yok canım çocuk bölümünde çıkar sağlık ocağı bakmiyor. Bu ilaçlar dışında keçi boynuzu yediriyorum bazen ama malesef yinede çözüm olmuyo yetişkin de olsa doktor devam eder dedi ekstra toz alerji olduğu için hergun sil supur yapıyorum yastık kılıfını filan hergun değiştiriyorumki tetiklemesin özellikle mevsim geçişi ve bahar zamanı artiyor
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Keçi boynuzu ozu ver sabah akşam birde hiriltiliysa götür bronşit bazen kroniklesrbiliyor aynı mevsim grldimi tekrar ediyor
(684 puan) tarafından
Kızım normalde okuldan önce yılda iki üç kez grip oluddu mevsim geçişlerinde şimdi okul başlıyor bı başlıyor okul bitiyor bitiyor düşün pekmez asla yemez
(4,584 puan) tarafından
Bal ver bal yiyorsa oda iyi geliyor cam bali

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
16 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Smr evin (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mine56 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,458 soru

24,183,957 cevap

336,500 kullanıcı

...