0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
Kızlar dünden beri eşimle konuşmuyorum kendisi şehir dışında çalışıyor maddi durumumuz kötü kira ödiyemiyoruz diye kaynanam gile geldik bende çalışım sana yardım edim diyorum kabul etmiyor ev almak istiyoruz ama hiç birikimimiz yok çalışmak istiyorum kabul etmiyor napıcam ben tek başına nasıl birikim yapsın nereye kadar kaynanamla yaşicam zaten anlaşamıyoruz geçen gün benim masamın camı kırıldı diye demediğini bırakmadı bana oysa kullanmıyoruz masa benim masam eşimin annesi diye sustum ve daha neler neler var bi an önce evimiz olsunda burdan ayrılmak istiyorum o yüzden calismak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,511 puan) tarafından
Çalışırsanız rahatlarsiniz ama biriktirerek ev alma hayali kurmayın bence. Birikmle ev almak imkansiz.
(77 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama boş boş oturmak ta istemiyorum ona yardımcı olmak istiyorum kendi ihtiyaçlarımızı karşılamak istiyorum
-Reklam-
0 oy
(8,551 puan) tarafından
Neden kabul etmiyor?  Bir mesleğin var mı? 
(77 puan) tarafından
Mesleğim yok ama tanıdık yerlerde tarlada çalışabilirim
(8,551 puan) tarafından
Belki de bu yüzden istemiyordun. Tarlada zorlanırsın
0 oy
tarafından
Çalışırsan sadece rahat harcama yaparsın ama biriktirme olarak ev almak imkansiz suan
(77 puan) tarafından
Haklisiniz ama yinede eşime yardım etmek istiyorum belki daha hızlı ev alirız diye bir kac ay bile olsa daha erken olsa iyi
tarafından
Kaynanan için çok üzgünüm bende 5 ay yaşadım iyide olsa rahat değil insan
0 oy
(2,619 puan) tarafından
Mesleğin nedir
(77 puan) tarafından
Mesleğim yok ama tanıdık yerlerde tarlada calisabilirim
0 oy
(8,344 puan) tarafından
 Alismana misade etmiosa adam olsun da siginti gibi yasamayin anasinin evinde maden . Yada madem kendi ev acacak çapi yok ozaman destek olmana razi gelsin . Akli basinda adam karisini anasiyla yasamaya. Mahkum brakacagina kendisi der zaten sende gir iyi kotu bi ise de kendi basimizi sikacak 4 duvarimiz olsun der. Aslinda bence sende hataki birlik gtmeyi kabul etmissin. Durumlar kotulesince kaynanain evine gecmek yerine calismayi  gundeme getirseydin. Sen kabullenecegine o kabullenirdi
(8,344 puan) tarafından
Ama birimimle ev almak imkansiz . Zaten biriktrecek durumun olsa kiranida odeyebilirdin. Ev almak icin her ay. 20 30 bin hatta daha fazla kenara koyabilmen lazim ki  sen para biriktirene kadar ev de sabit durmuo. Evde kat kat artar. Biriktrebilecegin meblagi en kisa surede brirktrip o fiyattan evi alman lazim yoksa 1 milyinluk ev icin  15 yilda birikim yapar bi milyonu toparlarsan o ev zaten  sen toplayana kadar parayi 10 milyon olur.  50 50. 100  kenara atman lazim ki maksimum 1 bucuk senede. O meblagi toplayip iyi kotu biyer alabilesin ki bu bile zor 1 bucuk senede 2 kat artar ev
(77 puan) tarafından
Ev sahibi evden çıkardı gidecek yerimiz yoktu mecburen geldik oda biliyor istemedigimi
0 oy
(123 puan) tarafından
Erkekler hep aynı kaynanalarda aynı halt sanki kendi yaşıyo almiş başinı gitmiş sen naparsan yap bizleri hiç düşünen yok kendilerine hava hoş kendi anası babası onlar rahat bizide mecbur birakiyolar onlarla yaşamaya bide iyi insan olsalarda yaşasak 5 yildir bende birlikte yaşiyorum ne yeni evliyken rahat ettik nede şimdi bizimkilerin durumu iyi yinede ayırmiyolar ayni şekilde geçinemiyoz kavga gurultü eksik olmuyo yinede ayirmiyo kayin baba allahlarindan bulsunlar inşallah kısa zamnda durumunuz olurda ev alir gidersin inşallah  kurtulursun allah yardimcın olsunn
(77 puan) tarafından
Amin Allah seninde yardımcın olsun
(123 puan) tarafından
Aminnnn allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çalışsan da ev alamazsınız canım o devir kapandı artık maalesef 
(77 puan) tarafından
Bende bi çare arıyorum hayattan bezmişim artık bu kadınla nasıl dayanıcam diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 402 göst.