0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuğu kaç yaşında saldınız??

9 Cevaplar

+1 oy
(7,597 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim evimin altinda sok var . Cok istio gdip alisveris yapmak ufak tefek bisey. Ama 17 kalti 180 kusur daire var binada 6 asansor var .  Eksi 4 e kadar da otopark var. Gindermek istiyorum ama okadar kalabalikki. Yanlislikla  farkli katta inse  yada biri hop diye cekiverse kendi daireainin icine cocugu arayip bulana kadar  saatler gecer. Cesaret edemiyorum indiriyorum gdiyir soktan alio alacagini gelio asansore:) bugun geziye gtti okulla. 1. Sinif suan.

Ama mesela binada spor salonu var evde tek brakip spor salonuna soir yapmaya gdiyirum. Ya boyama yapar ya tv izler. Oyalancak bisele bulur evde kendine. Camlari kapatirim nolur nolmaz diye yada eksenine acarim.

-Reklam-
+1 oy
(5,487 puan) tarafından
9 yaşında bakkala gidiyor artik ama sürekli izliyorum hevesi kirilmasinida istemiyorum 
0 oy
(5,202 puan) tarafından
7 yaşında benimki hala tek sokağa yollamiyorum
(3,895 puan) tarafından
Benim görümce eltilerim hep altı yaşında salıyorlar.Çocuklar tek markete parka okula gidiyorlar hepsi bize yakın.
(5,202 puan) tarafından
Yok ben daha güvenemiyorum hem cadde var evin önünde hemde çevreden korkuyorum devir kötü insan babasına güvenmiyor
(3,895 puan) tarafından
Anladım bizim burada cadde yok.
0 oy
(9,093 puan) tarafından
Ayy çok küçük daha benimkiler. Çevre çok kötü valla nasıl bırakıp göndericem bilmem 
(3,895 puan) tarafından
Bizim burada beş altı yaşında salıyorlar.
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Bir 9 bir 5 biride 3 yaşında daha markete tek gitmemişlerdir okula babası götürür büyük kizi öğlen de ben alırım nekadar büyük olsanaa okul yakın olsa da dünyanın çivisi çıkmış güvenemiyorum 
(3,895 puan) tarafından
Doğru bizim burada erken salıyorlar.Bende tek göndermiyorum.
(1,716 puan) tarafından
Ya bizimköy de de erken çocuklar kendileri gider okula gelir ama köy ortamında herkes herkesi tanıyor enaznında burda öyle değil köşeyi dönünce yabancısın
(3,895 puan) tarafından
Aynen canım.
0 oy
tarafından
5 yaşında ama 10 yaşına ksdar düşünmüyorum çünkü ortam çok pis. Annem bizi bakkala yollardı 7 yaşında ama ortam bukadar kötü degildi
(3,895 puan) tarafından
Doğrudur.
0 oy
(11,013 puan) tarafından
Bu konu çocuğunun akıllı anlayışlı bilinçli olmasına göre, yaşadığın yere ve insanlarına göre değişir. Ha şu devirde hiç yollamamak lazım en azından 12 yaşına kadar ama işte hayat.. Benim büyük oğlanı 4buçuk yaşında kapımın önündeki bakkala ekmek almaya gönderiyodum pencereden de bakıyodum arkasından. O kapanınca yollamadım bi yere. Yeni a101 açıldı yan sokağa cadde falan olmadığı için bazen ekmek bazen süt almaya yolluyorum şimdi. 7 yaşında olmak üzere. Ama ortancamı asla göndermem o alır başını gider belli olmaz işi.. 
(3,895 puan) tarafından
Küçük daha akıllı yani maşallah ❤️
(11,013 puan) tarafından
Yok kız büyüğüm akıllı, ortancam canavar canavar
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Çok düzgün bir semte yaşıyorum her sitenin kendi parkı var küçük yaşta çocuklar burda parkta tek başına oynuyor ama ben pimpirikli bir anneyim oğlum buyusede gönderemen galiba ama şu var şuan 2 yaşındayız özel bir oyun evine gidiyoruz orda ayrışma surecindeyiz alışınca orda tek başına birakmayi düşünüyorum banada aşırı bağımlı bir çocuk olsun istemiyorum çünkü 
0 oy
(5,226 puan) tarafından
Liseye kadar kendim götürüp getircem kim ne derse desin daha küçükler zaten şuan hep benimleler

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 856 göst.
19 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 127 göst.
+3 oy
6 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,453,279 soru

23,855,948 cevap

320,122 kullanıcı