0 oy
250 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Bulunduğum yere 4 saat uzaklıkta bir hastaneye gelmek zorundaydım benim kızımın bebek arabasida kırılmıştı kızımda asla elimi tutup yürümez ya araba ya kucak inatçı bir bebek  yaşındadır hastanede çok büyük bütün gün orda kalmam gerekiyor her işi dustugunde anneme yardım için koşan bir komşu vardı annemle samimiler die onun arabasını almak istedim gitim derdimi anlatım iki tane araba gösterdi bana temiz olanı aldm eve geldim bir  iki saat  sonra geldi dediki"ya kusura bakma ben kızımı okula götürüyorum küçük kızımı kucakta tasiyamam die okul ve ev arası yürüyerek yarın saat ya var ya yok sıkıntı yok dedim  benim takildigim nokta gelip götürmesi de deil hiç vermeseydi belki başkasında bulurdum verirken bişey demedi gece yarisina gelmiş gelip arabayı istiyor ben geceden yola çıktım sabahtan beri kızım kucagumda inmiyor şimdide uya kaldı kucağımda nereye kadar bu şekilde giderim bilmiyom 

1 cevap

0 oy
(5,402 puan) tarafından
Ben olsam vermezdim. Ama kocası mi kızdı acaba niye gece yarısı geldi. Üzülme belki kızın da bu vesile ile yürür
tarafından
Kocası şehir dışında evde değildi kızım yürüyor koşuyor canı isteyince ama böyle yerlerde yakama yapisiyor
(5,402 puan) tarafından
Onu diyorum işte belki alışır kızın. Sıkma canınızı faydası yok ki. Bir durum paylaş sadece o kadına kimseye güvenmemek gerek gibi. Annene de şöyle mesafeni koy.
tarafından
Anneme dedim dedi ona yaptıklarımı Allah görsün yeter
(733 puan) tarafından
Kadının malı alır tabi vermemek nedir ama istemek yanlış ama karşı taraf isterse de mecbur verilir
tarafından
Kapıya geldiği verdim
(5,402 puan) tarafından
Yok valla ben vermezdim. Gece yarısı olmuş beni oyalamis. O saatten sonra nerde bulacsm. Başta vermeseydi başkasına sorardım. Derdim yani ben bu saatten sonra bulamam sen yarın diğer arabani kullan yarın akşam getiririm
tarafından
Ya kapıya gelip istemiş öyle söyleyemezdim onun minetini cekecegime ayağımın ağrısını cekerdim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 934 göst.
0 oy
8 cevap 450 göst.
29 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 437 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aysenur5561 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 560 göst.