0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba.1 haftalık kızımın bezinde 2 seferdir ufak kan lekesi var, neden olur veya başına gelen oldu mu acaba

8 Cevaplar

0 oy
(701 puan) tarafından
Kız bebeklerde özel bölgeden gelebiliyomuş anneden aldığı hormonlardan dolayı fln diye duydum hemşiremde öyle demişti görürsen korkma demişti bende öyle bi sorunla karşılaşmadım hiç ama kakasında falansa hemen bi acile götürmelisin
(4 puan) tarafından
Çok teşekkürler umarım öyledir içim rahatlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kan olduğuna emin misin? Turuncu leke mi var yoksa? 
(4 puan) tarafından
Kan gibi, kırmızımsı
tarafından
Vala ben kan varsa korkarım doktora git geçmiş olsun inşallah bişi yoktur
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Seni korkutmak istemem ama bence hastaneye götür çünkü abimin bebeği ilk önce az az kan vardı sonra birden çok oldu hastaneye götürdüler 15 gün yoğun bakımda kaldı en son teşhis konuldu böbrek bezleri çalışmıyor dendi ömür boyu ilaç kullanacak 

Tekrar söylüyorum sizi korkutmak için demiyorum sadece tedbir amaçlı dedim 
(4 puan) tarafından
Yarın sabah doktora fotoğrafını atacağım bakalım
0 oy
(1,598 puan) tarafından
Korkma canim. Ya evin gereğinden daha sıcaktır. Ya da bebeğinin karnı doymuyordur. Bir ihtimal idrar tahlili de yapıyorlar iltihap var mı diye ama genelde diğer dediklerinden kaynaklı oluyor. Sütünün olduğundan bebeğin doydugundan emin ol. Gerekirse 30cc mama ver her emzirmeden sonra sütünun yettiginden emin olana kadar. Korkma bebeklerde genelde oluyor.
0 oy
(1,707 puan) tarafından
Süt alerjisi olabilir 
0 oy
(752 puan) tarafından
Yeni doğan bebeklerde oluyor canım ben doktora götürmüştüm korkulacak birsey yok bu normal dedi bir kaç sefer gelmişti benim kiziminda . 
0 oy
(9,528 puan) tarafından
Benim oğlumda da 50 günlükken filan olmuştu. İdrar tahlili kaka kültürü kan testi filan yapıldı. Bir sıkıntı çıkmadı canım. Sen de tedbir amaçlı götür. Bir sıkıntı yoktur ama bence 
0 oy
tarafından
Süt alerjisi vardır canım beni bebeğim dede kan görmüştüm 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 199 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde dertlerderya (3,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 381 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,537 soru

24,619,836 cevap

364,549 kullanıcı

...