0 oy
774 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Hiçbir işe yaramaz evdeki sözde erkek gücü gereken şeyleri bile ben yapıyorum ev işleri bebek bakımı 2 gündğr 2 saatlik uyku ile duruyor beyfendi bugün işe gitmedi akşam 18.30 a kadar uyudu kalktı karnını doyurdu markete gittim hava soğuk diye bebeğimi evde bıraktım 5 dakika baktı daha elimde poşetler var benim mesai bitti dedi yeni gelin gibi odaya çekildi 2 dk oyala salonu silcem dedim çıkıyorum dedi gitti cidden bunaldım evde sadece silüet olarak var bir şeyde yok 

Ben ona bunu söyleyince sen evladından mı yakınıyorsun oluyor ondan nasıl yakınayım ki canım ya o benim canım 

1.5 sene oldu evleneli 1 tane benimle fotoğraf paylaşmadı hep oğlumuzu atar 101 kişi engelleyerek atar onu da hiç beraber ikimiz ya da üçümüzü profil fotoğrafı yapmadı  

Ben  yaptım ama şimdi bugün bir keredaha  ve son kez anladım hata yaptığımı onunla olan her şeyi kaldırdım geriye oğlum ve ben kaldık 

8.5 aylık bebeğin önünde sinir krizi geçirmemek için yan odaya gidip bağırıp çağırıp saatlerce ağladım bebeğime sarılıp ağladım 

Kendimi öldürmeyi bile düşündüm 

Keşke 2  sene önceye gitsem keşke 

12 Cevaplar

0 oy
(9,003 puan) tarafından

Ya benimkine ne demeli. Benimkide hic bakim onarim tamirat anlamaz . Cocougu uyku saati diye pazar gunu veli toplantisina esimi uolladim. Bi saat ne konustu ogretmen diyirum genel bilgiler dio. Ebaya uye olun demis morpa kampus diye bi program varmis oraya uye olun yillik ucret 1500 kusuis uye olun fayydalinokur demis haberim yik. Bugun araba goturcekmis ccklar okula demedi. Herkes giturmus benim kizim sap gibi kalmis ogretmenin yaninda oturmus. N. Sesini ogrenmisler arabayla nnnnnnnn nnnn ninnn diye surmusler:)). Kiz ayri sövuyor babasina ben ayri sovuyorum. Grupdan beliler yazmasa haberim yok bisyden.

(9,003 puan) tarafından
Aksam ozur dilemek ixin kizindan beraber mutfaga grdiler kiymasote yaptilar . Bende asagi soka inim dedim yarin kozin okul gezisi var cubukkraker falan alim diye. Ufagida gitur dio. Dedim dolansin ortalikta en fazla gelir paçana yapisir ne olacak ben hep ole yemek yapiom sende oyle yap kizinla:)
(2,203 puan) tarafından
Bizde insanız yani gelirken ekmek al yoğurt al derim unutur gelir bişey olmaz der geçer hiçbir şeyde yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hangimiz böyle olmadık ki. O kdar iyi anlıyorum ki kavga dovusle biraz düzeliyo yoksa benimkide çok fena. Dün iyice dövüştum bagırdım çağırdım akşam bana spor ayakkabı alıp gelmiş benimkinin anladığı dil bu . Seninkinide sen cozecen
(2,203 puan) tarafından
Ben ona Ondan şikayet edince bu sefer beni Bebeğimle vuruyor yani ne yani bebeğine bakmak zor mu geliyor diyor Aslında benim ona söylemek istediğim şey o değil ama hani o bana bunu yapmaya çalışıyor
0 oy
(3,778 puan) tarafından
Kendini öldürecek kadar ne var ki bunda madem yardımcı olmuyor ev işlerini biraz erteleyerek yap yorma kendini bu kadar alıştırma yani. Resim olayına gelince benim eşim de profilinde tek kendisi vardır beni koymasını istemem bir sürü erkekler var diye ben kendim de resmimizi koymam bu bence sevgi ile.ilgili değil. Oturup ağlamak yerine konuşmalısın bence 
(2,203 puan) tarafından
Ev işi olayında yapmazsam evde salonda *** olsa bile bunu sorun etmez ama bebeğim şuan huzursuzken destek istiyorum haftanın 7 günü sokakta evi otel gibi yatmadan yatmaya kullanır benim derdim o
(455 puan) tarafından
Benimkide öyle sürekli ya uyuyor ya elinde telefon oyun oynuyo afedersin tuvalete bile onla gidiyo bişey soruyorum duymuyo zaten ev işine hiç yardımcı olmuyo çocuğa beş dk baksa sonrasında bütün gün baktım muamelesi oluyo telde bizle resmi yok ama kendisininde yok bende saldım artık kavga dövüş nereye kadar yapabildiğini yapıyorum yapamadığım kaliyo bişey dersede sen yardım etmeyince bu kadar oluyor diyorum konusmuyorum
0 oy
tarafından
Aynı beyinsizzz bende de var şuan eve gelsin evdeki sopayla dovucem onu.
(2,203 puan) tarafından
Sopayı sokucam bende gelsin de bi
0 oy
(1,845 puan) tarafından
Biraz yardıma ihtiyacın var ama eşlerden çok beklenti iicne girdik mi sorun çözülmez hale geliyor annen yada yakının yokmu gün içinde bebekle ilgilense sende biraz uyu işlerini yap dışarı çık alışveriş yap yada ne bilim en kotu kulaklık tak bı saat yürü gel
(2,203 puan) tarafından
Maalesef kimse yok
(1,845 puan) tarafından
O zaman sen kendine iyi geleceksin.once kendin sonra evladın iicn iyi şeyler yapacaksın. Mesela doldur kahveni çayını termussa in parka cocugunla vakit geçir yürüyüş yap evde müzik aç ona masallar anlat biz anneyiz önce kendimizi sonra evladimiz mutlu edip mutlu olmalıyız yoksa hayat çekilmez.
(2,203 puan) tarafından
Canım her günüm şuan dediğin gibi geçiyor her gün hemde her gün burası şuan da soğuk her gün üşenmem bin kere de çıksam yine çıkarım bebeğim için 8.5 aylık gider sallarım kayarız geliriz son ses müzik dinleriz
0 oy
(8,608 puan) tarafından
Benim eşimde aynı utanmadan ikinci çocuğu istiyor ve yine utanmadan ben bakamam kızımla beraber bakarsınız diyor. Kızım şu an 16 aylık yani ona uyup yapsam 2 yaşında ki bebeğimle ikinci çocuğuma bakacam!  İmreniyorum çevremdeki kocalara cidden. 
(1,697 puan) tarafından
Ateşe atma bacım kendıni
(2,203 puan) tarafından
Heh benimki de o isteklerde yüzüne söylerim çekinmem  kusura bakma sana 1 tane bile fazla ama oldu bir kere mikilmiş götün davası olmaz o yüzden 2. Hayatta olmaz sana babalık vasfı fazla diyorum bana diyor babalık öğretme bana dedim zaten öğretemem baba değilim ben oğlum büyüyünce soralım mı baban senin için ne  neyi ifade ediyor baban  dedim duyacakların seni üzebilir ama
Dün gece ben uyurken bebeğim ağladı kalktı ilgilendi illa böyle arıza çıksrtmak mı gerek anlamadım ben
0 oy
(22,853 puan) tarafından
Evlilik çok yeni sakın ha duzelmeden başka çocuk yapma. O sana yardımcı olmuyorsa sende islere özenme. Her şey mükemmel olsun diye uğraşma 
(2,203 puan) tarafından
Asla canım asla brn yüzünr derim sana bu bile fazla ama neyse diye dün ağzına sıçtıktan sonra gece 4 oğlum ağladı kalkıp ilgilendi istediği zaman oluyormuş işte
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Valla aynı sorun bizdede var  her bikac gune kavga ederiz bu konu yuzunden iki gun ben is yapinca nasil bakar cocuga oynatir 3. Gunu ayni foto konusuna gelince ikimizde 3umuzun fotosunu prfil yapmisiz niye bekarmi tek fotosunu koyacak asla musade etmem 
(2,203 puan) tarafından
Ya koyabilir ama sadece ben paylaşıyorsam
Sadece ben profil yaptıysam ve o bir durum atarken bile 101 kişi engelliyor
En başından beri tek profil fotoğrafı
Bu adam ben oğlunu doğururken iş için arkadaşına hasta de dedirtti ben bunun altında bir bokluk ararım ki bebeğim 7 günlükken çikti ama o kırışan güven var ya o güven çok zor bir şeymiş
0 oy
(766 puan) tarafından
İlk yazdıklarında çok haklısın canım ama fotoğraf meselesine çok takma ,bende 3 yıllık evliyim eşim hiç paylasmaz bizi sosyal medyada paylaşım yapmayı sevmiyor sık görüşmediği çoğu arkadaşları evlendiğini bile bilmiyor 
(2,203 puan) tarafından
Canım öyle paylaşmayabilir ama bizde durumlar farklı benim bebeğm 7 günlükken aldattığını gördüm lohusa kafası bebeğim 7 günlük derken bebeğim için affettim affettiğim gün de düğmeye kesildi bebeğimi daha doğrı türüt bile emzirememişken

Mesela şuan durum atıyor 101 kişi engelli geçen birini engellerken beni engellemiş durumdan eltim ayyy canım çok güzel çıkmış  dedi ha görmemişim diye toparladım  ben bunları yaşadığım için ne bileyim aklıma bir *** mu yiyor bu sorusu geliyor yoksa atmasın çok ta tın
(766 puan) tarafından
Anladım canım senin durumun farklıymış.Allah yardımcın olsun
0 oy
(733 puan) tarafından
Canım düzelir inşllah haklsn mecbur Bkmya ama ikinci fnn düşünme derim korun mutlkla yazık günah sana foroğf olayını bende sıcak bakmıyorum bir sürü erkek var iyi göz kötü göz
(2,203 puan) tarafından
Canım öyle paylaşmayabilir ama bizde durumlar farklı benim bebeğm 7 günlükken aldattığını gördüm lohusa kafası bebeğim 7 günlük derken bebeğim için affettim affettiğim gün de düğmeye kesildi bebeğimi daha doğrı türüt bile emzirememişken

Mesela şuan durum atıyor 101 kişi engelli geçen birini engellerken beni engellemiş durumdan eltim ayyy canım çok güzel çıkmış  dedi ha görmemişim diye toparladım  ben bunları yaşadığım için ne bileyim aklıma bir *** mu yiyor bu sorusu geliyor yoksa atmasın çok ta tın

İkinci için zaten olması imkansız ama korunuyorum
(733 puan) tarafından
O adam hayırsız belli ama üzüldüm cnm gerçekten aldatmak kötü insan insanı içini yiyen kemiren bir durum ayrıl adamdan
(2,203 puan) tarafından
İşte canım ayrıl demekle olsa keşke üstünden 8.5 ay geçmiş dava yani bir dahası olursa evde ne karısı ne çocuğu kalır
0 oy
(7,631 puan) tarafından
Diğerlerini anladım da fotoğrafımızı paylaşmıyor nedir. Bunun için sinirlenmek gerekmez. 

Herkesin fikri farklı tabiki ama yüzlerce yabancı erkek numarası bulunur erkeklerde eşini paylaşmak bana göre doğru değil

Ha yardımda bulunmuyor diyosun hak veriyorum çocuğuna zaman ayırması gerekir birazda anneden alıp annenin nefes almasına yardımcı olabilir. 

Bence sen sinirlisin şuan herşeyi gözüne batıyor
(2,203 puan) tarafından
Canım instagram da 4 arkadaşı ki hepsi ile yemeli içmeli görüşürüz brnim annem babam kayınlsrım ve ben ekliyiz 10 kişi falan zaten kimse görmüyorrr
Ve bir etkinlik sayfası var bulunduğumuz yere ait müzikli eğlence organize eder oradaki kızların erkeklerin haddi hedabı yok o da onun afına olan bir sayfa değil saten bu sayfa yedi başını onun
İnsanın bir kere güveni kırılnca kolay kolay yerine gelmiyormuş
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Ailen yakındaysa bi kaç günlüğüne onlara git canım hem dinlenirsin kafanı toparlarsın en olmadı onun ailesiyle konuş bu durumu hem sana hem bebeğe yazık yani

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 722 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2801 (847 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 604 göst.
0 oy
3 cevap 407 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,546 puan) tarafından soruldu