0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (18,461 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kizlar oğlum 35 günlük oldu. Yüzünden böyle kızarıklıklar oluştu bir kaç gündür. Sivilce gibiler bazen artıyor bazen cogaliyorlar. Sadece yüzünde var. Anne sütü tek alıyor. Acaba alerji mi bunlar ya. Doktor randevumuza daha 11 gün var en erken o zamana randevu buldum. Sağlık ocağına götürsem anlarlar mi acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(18,461 puan) tarafından

En İyi Cevap
Postum üste 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence bir çocuk doktoruna götür alerji gibi duruyor belki senin yediklerinden dolayı oluyor 
(18,461 puan) tarafından
Götürecem de randevumuz 11 gün sonra fiş de verilmiyor
tarafından
Sağlık ocağına göster bi
(18,461 puan) tarafından
Öyle yapıcam bakalim o ne Dicek. Çünkü bazıları şey diyor kilo alıyor diye yüzünde çıkıyor öyle şeyler umarım öyledir
0 oy
(111 puan) tarafından
Sakallı biri öptüyse tahriş etmiştir 
(18,461 puan) tarafından
Sakallı kimse öpmedi canım. Eşim işinden dolayı hiç sakal bırakmaz ve eşim de öyle bebek öpen biri degil
0 oy
tarafından

Atopik dermatit diyecek yüksek ihtimalle doktor. Süt ve süt ürünleri alerjisinden de olabilir. Başka şeylerden de. İki oğlumda da böyle oldu. Ortancamda bilmiyordum acayip ilerledi, sırtına bütün vücuduna yayıldı. Alerji çıkmadı onda ama egzama tedavisi uyguladı doktor. Küçüğümde başlar başlamaz kendim elimdeki kremlerden kullandım ilerlemesine izin vermedim. 

Randevuna kadar beklersen yayılabilir sağlık ocağına bi git önce. Kortizonlu krem bi de nemlendirici losyon yazıyolar genelde. 
(18,461 puan) tarafından
Sağol canım götürecem bugün sağlık ocağına
tarafından
Yünlü, tüylü şeyler giydirme, çok aşırı sıcak tutma, vücudunu nemlendir, gün aşırı yıka, şampuan deterjan vs. onlara dikkat et değiştirmek gerekebilir.. Aklıma bunlar geldi şu an. Kaşıntı yapar huysuzluk yapar çok ağlar zor oluyo ilerlerse.. Geçmiş olsun Allah şifa versin.
(18,461 puan) tarafından
Huysuzlugu yok çok şükür sadece gazı olunca ağlıyor o da belli ediyor kendini zaten sancıdan ağladığı için. Yünlü hiç giydirmem ama havalar soğuk diye gün aşırı yikayamam ancak sobayı kurmam lazım. Onu da bu hafta içinde kuracam zaten
tarafından
Allah şifa versin zorluğunu bildiğim için yazdım vala ben çektim siz çekmeyin inşallah bu durumdan
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor. Genelde süt alerjisi oluyor. Bi sağlık ocağına göster. Sende birkaç gün süt içeren hiçbir şey yiyip içme bak bakalım azalıyor mu
(18,461 puan) tarafından
Ay az önce 1 küçük dilim peynir yedim keşke yemeseydim onu. Neyse bir deneyeyim süt ürünleri yemeyeyim bakim ne olacak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eminegrl (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
6 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,094 cevap

330,149 kullanıcı

...