0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (588 puan) tarafından
Duyan bilen var mi allah basa vermesin ama kizimin parmak uclari soyuldu diye post acmistim onu arastirirken karsima cikti kizimin atesi yok ama gecen hafta idrar yolu enfeksiyonu oldu bu hafta kulak agrisiyla doktora gittik gene antibiyotik kullaniyoruz boyle bi hastaliga yakalanmis olabilirmi allah korusun cok korkuyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korkma öyle hemen 

Hiç duymadım uzun süre suda kaldı mu suda fazla kalınca soyulma oluyor 
(588 puan) tarafından
El parmaklarinda oldu o bikac gunde gecti simdi ayak parmaklarinda olmus ayni sekilde
tarafından
Benim çocuklarda da oluyor arada
-Reklam-
0 oy
tarafından
Soyulma benim kızda da okuyor bu yazdan beri. Aile hekimine götürmeye niyetim var. İnternete bakıp vesvese yapma kendine doktora git en güzek cevabı alırsın inşaAllah 
(588 puan) tarafından
Gitcem birazdan canim
0 oy
(213 puan) tarafından
Bizim kızda korktular Kayseri şehir Hastanesi'ne sevk ettiler çünkü. Çocuk kardiyologundan başkası teşhis koyamıyor. Gittik baktı hiç bişey çıkmadı. 3. Hastalık mı neymiş kizimdaki. Belirtileri tutunca doktor korkup sevk etmişti. Hayatımda yasadigim en zor üç gündü Allah yasatmasin
(588 puan) tarafından
Allah yasatmasin insallah sizin belirtileriniz neydi sizindr parmaklarinda soyulmalar oldu mu
(213 puan) tarafından
Hyr hastalığı atlatamiyor sürekli atesleniyordu. Kalbinde az ses duydu galiba. Sonuçta bu hastalık kalp hastalığı. El ayak soyulmasiyl ilgili değil siz paniklemeyin
(588 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Deri değişimi olabilir
0 oy
(7,039 puan) tarafından
Yuksek ateş deri döküntüsü  dilinde  değişiklik varmi cnm kalp  kontrolü  yaptırın 
(588 puan) tarafından
Atesi yok canim ama kulak enfeksiyonu var antibiyotik kullaniyoruz
(7,039 puan) tarafından
Rabbim şifa versin  cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
12 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 345 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
21 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynosss (13,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.
8 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,693 soru

24,128,506 cevap

333,908 kullanıcı

...