0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1,505 puan) tarafından
Kızım 18 aylık bizde şunlar var asla oyuncak sevmiyor konuşan kaktüs ve kedisi var onları seviyor şarkı seviyor benle beraber temizlik yapmayı elinden bez düşmez birde böö falan diyor nereye gitsek beraber gideriz asla benden 1 sn bile uzak duramaz logoları var neleri yokki önüne dizsem şöyle böyle oluyor hadi sende yap desem bile sadece 1 tane şey gözüne çarpar gider onunla oynar dil gelişimide anne baba dede teyze mama birtek bunları diyor daha fazlamı demeli ya da iyimi ve bu aralar iştahı gitmiş çok moralim bozuk acaba çocugum her konuda geriden mi geliyor diye düşünüyorum bazen oyun gelişimi ve birşeyler öğrenmesi için neler yapsam kızlar sizce bu aralar kafama takıp duruyorum? 

5 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından

Yavrum 18 aylık bebeden ne bekliyorsun ki ahshs :D daha 18 aydır hayatta ne yapsın yavrum oturup seninle sohbetmi etsin oturup güzelce kendi kendine oyunmu kursun gayet normal ayına göre sen çok beklentiye girmişsin 

(1,505 puan) tarafından
Benim ondan bir beklentim yok zaten ben ona o desteği veremiyorum diye düşünüyorum bazen mesela nete bakıyorum milletin çocuğuna göre gerimi gidiyoruz diyorum acaba kızıma yeterince herşeyi diyemiyor efor sarf edemiyorum diye düşünüyorum
(669 puan) tarafından
İnternete bakarsan bizim cocuklarda mental sağlık sorunları var :D akışına bırak inan ki göreceksin her ay farklı bir huy ediniyorlar farklı bir davranis sergiliyorlar benimn kızım mesela geçen ay bana anne babasına baba diye seslenirdi şimdi ikimizede abi diye sesleniyor oluyor yani :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
19 aylik norml bizmki uysal sakin anlar yapar öğrenir kendi yer içer bu ara fındığa takti anne findik diyor baba işte diyor anne kalkpark diyor 3 kelime konuşuyor 1.5 yas asida 82 cm 10 kiloydu 

35 hafta lik doğdu faln sorun varsa sor canm 
tarafından
Kendi oyun oynar is yaparken annem git otur diyorum oynuyor gelip anne is bitti diyor yok diyorum yeniden oynuyor 8 de uyur 8 de uyanır 12.3 öğle uykusu var
0 oy
(163,574 puan) tarafından
3lu cumle kuruyo 12 tane disi var anne baba abii helli da daa (bay bay) su deddee bebeee hayaaa (halama hayaa diyo) alo diyemiyo ayoo diyo elini ayagini yanaginu dilini disini kasinu gozunu yerinu biliyo 
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Maşallah prensese ☺️♥️

17 olacak bu ay benim kız oyuncakları ile oynar mutfak eşyalarına bayılır

Ben iş yaparken yanımda takılır kendice yardım eder 

Kelime anne baba dede mama amca hayır diyor bir iki kere gitti dedı 
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Benim küçükte 18 aylik gayet normal diş doneminde onunda iştahı yok
(5,219 puan) tarafından
Anne yeni demeye başladı bana dede nene mama baba nerde diyorum ise gitti diyor sayıları sayıyor gel diyor hayır diyor zaten cümle kuramayan cok erken ablasi 3 yaş olcak onunla eglenirler banada babasinada cok düşkün

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde hacirekaplan (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 274 göst.
28 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Syma (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifm41 (2,923 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,537 soru

24,185,022 cevap

336,570 kullanıcı

...