0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Mahallede bı kadın var 300mtre ötede oturuyo bütün komşular küstür onunla gelin geldgm günden beri doguluyum diye kadın her bize gelişinde cins cins bakar laf sokmaya çalışır eşimde biliyo kadının huyunu kaynanamda her kadın çöp atmaya çıktığında çağırır onu hemen koşar yanına dedikodu yapmaya kadın hiç konuşmaz kaynanamn ağzından laf çeker sürekli eşim dedi anne bidaha bu kadını gormicem burda evime gelmesin konuşma sizene konuşurum karisamazsnz diyo eşimde dedi bidaha cagirirsan onu çok kötü kavga ederm senle ölsem de kurtulsam diyo avradın laflarını gelip bana satasiyon halbuki eşime hiç biside demedim sadece bu kadını görünce rahatsız oluyorum demiştim dün o kadar itici sinsi bakiyoki 

1 cevap

0 oy
(339 puan) tarafından
O kadın geldiğinde gitsin diye burnundan getireceksin. Laf üstüne laf sokacaksin. Burası sadece kaynananın değil benim de evim demeyi öğreneceksin 
tarafından
Ben hiç yüz vermiyom kadına geldimi bişi ikram etmeden yukarı çıkıyorum kimsenin sevmediği uzak durduğu kadını kaynanam konuşmak için elinden geleni yapıyor
(339 puan) tarafından
Ya niye yukarı çıkıyorsun sürekli laf sok o bir daha gelmesin senin için aglayacagina onun içi ağlasın
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
31 cevap 1,101 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,563 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,398 göst.
0 oy
14 cevap 959 göst.