0 oy
1,567 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar izne memlekete samsuna geldik sabah kalktım eşim bana sen annenlere git ben dişçiye gidecem dedi benden hiç ayrılmayan bensiz bir yere girmeyen adam   tamam dedim geldim annemlere ben arıyorum görüntülü açmıyor normal aradı dedim niye açmadın kayra durmuyor ama kayra için aramıştım cidden dediki konuşamıyorum ne alka gayet konuşuyorsun ya dedim ya ağzım sis böyle görmeni istemiyorum dedi tamam dedim kapattım saçmalığa bakın 2 saate geldi eve ağızda şişlik yok neymiş doktor iğneyle indirmiş ilk defa duydum böyle birşey üzeri hep sim yzuu felan tabi direk gruba yazıyorum meto hatcuk sibel sena kooalosyanu kurduk adamı yerden yere vurduk gömduk ağzına etme planını kurduk sonuç eve gittik çocuk annemler dr kaldı uyudugu için ve sonuç yerin dibine girdim meltem supriz yapar demişti hak  yemeyek vicdan azabından baş ağrılarına tutuldum 

image

image

Içerik olmadan bir dosya yüklenemez.

image

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bana iftira atma siz adamı gömdünüz ben dedim ki buseye sürpriz yapacaktır anıl dedim benim dediğim çıktı 
tarafından
Lan seni temize çıkardım ya höduk meto tamam biz yaptık:)))
tarafından
Şimdi gördüm ben tamam aklanmışım postu okumadım olayı bildiğim için direk yorum yaptım :)))))))))))))))))
tarafından
Günahımı aldın lan meto karısı
tarafından
Sende anılın çok günahını aldın bişi olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayyy ya ne güzel bi sürpriz olmuş :) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah ❤️
tarafından
Amın canım ama ben o saate kadar aldatoldim diye beynimi yedim yedim durdum :))
tarafından
Demek ki neymiş günah almıyomuşuz ama haklısın sen de o kadar görüyoruz ki etrafta psikolojimiz bozuldu artık
tarafından
Valla canım napim etkilendim üzerinde hep sim teli açmıyor dışı sis değil dişçiye gitememis napim :)
0 oy
tarafından

Üzülsem mii gulsem mi bilemedim ne güzel hazırlık yapmış kız adamın arkasından niye sövdunz:D

tarafından
Yavrum adam benden hiç ayrılmaz nöbette telefonumu acar beni gönderdi üstelik telefon açmadı geldi dış dr şişlik felan yoo üzeri sim aklıma ne gelsin böyel şey utandım ama çok:))
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Ayyyyy ne güzel aferin eşine :D

tarafından
Adam i gömdum yavrum ama ben:)
(7,931 puan) tarafından
Bişey olmaz tövbe et :-) :)
0 oy
tarafından

Maşallah cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin:happy:

tarafından
Sağol canım amin cumlmizin inşallah:)
0 oy
tarafından
Kiz allah seni bari adama belli etme suphe ettigini yaptigi suprize pisman olmasin ve  bayildim yaa cok hos olmus
tarafından
Kız belli etmedim Allahtan babamlar var diye cingar çıkarmadım eve gidim ağzına edecem diyordum ki benim ağzıma edildi parkeye kafamı  surtesim geldi resmen :) sağol canım benim en güzeli sana❤
tarafından
Amin canim vallah cok sanslisin kocanin kiymetini bil ❤
tarafından
Hayattaki en büyük sansim o canım emin ol ve oğlum gerisi boş yani
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Ay önce beynimden vurulmuş döndüm sonrada manyaaaaakkk dedim istemsizce sana :))) 
tarafından
Saydir canim ben aksam kendime küfürler ettim ama üzeri sim telefon açılmıyor napim canım akşamdan beri başım ağrıyor düzenli olarak :))
(3,455 puan) tarafından
Adam 1 hafta konuşmasa senle yeridir hee
tarafından
Şükür kızmadı canım
0 oy
tarafından
Yaaa yerimmm :)))) masalalhhhh sizeeee ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
tarafından
Sağol canım benim kocaman kalp sana ❤
0 oy
tarafından

Ulann buse adamin butun gunahlarini aldik he. Adam cennege gidecek sayemizde günahsız:D:D

tarafından
Burun suç bizim avratlar beraber yanacaz:)
0 oy
(622 puan) tarafından

Adamın günahını almışsın bak ne guzel surpriz yapmis:)

tarafından
Hemide ne günah canım:))
(622 puan) tarafından
Masallah Rabbim muhabbetinizi arttirsin kuzum
tarafından
Amın canım cümlemizin insallah
0 oy
(682 puan) tarafından
Vuyyyttt asırı romantik fotoları görmeden önce esine neler desem diye kurgu yapıyordum ahahah
tarafından
Bir de sen ortak olma günaha canım biz battık zaten:))
(682 puan) tarafından
Tam olacaktım ki son anda bulent ersoy gibi döndum :)
tarafından
Hahahah sesli höykürdum kız:))
0 oy
tarafından

Hep snein yüzünden buse ama ben sovmedim :) Allah daim etsin canım bir daha böyle bişi düşünme 

tarafından
Sövecektik ama hatcuk az kalmıştı:) amin canım cümlemizin insallah ❤
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Çok çok güzel olmuş böyle düşünceli bir es zaten karısına karşı naziktir öyle düşüncelere ne olursa olsun kapılma canım.
tarafından
Ne bilim canım deliller değişik olunca kötü oldum şükür sebebim
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Ayyy çok güzel olmuş canım Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah❤❤
tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(25,178 puan) tarafından

Hahaha kendini Bi yerlerden atman lazım :D

tarafından
Hâlâ yaşıyorum canım yaşarken ölmek:))
0 oy
tarafından
Mutluluğunuz daim olsun inşallah :) 
tarafından
Amın canım cümlemizin insallah ❤
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Ayyy Ne güzel bir şey yaaa keşke hepimizin kocası böyle olsa ( okurken dedim dur söylim e nabız dan bak ) anlar som diyecektim baktim sonu süper olmuş
tarafından
E nabız olsa iyi doktora yazdım canım resmen:)) Allah cümlemizin kocalarına düşünce nasip etsin canım çok amin ❤
0 oy
(148 puan) tarafından

:D:Daynısını bende yaşadım eşim unuttu sandım kavga ettim ama eve bi geldik ki cok güzel sürprizler beni bekliyordu 

tarafından
Sen unuttu yavrum ben aldatoldim sandım rezalettt:)
0 oy
tarafından
Ortadaki görsel bitirdi beni. Film karesi gibi maşallah çok güzel hep mutlu olunn
tarafından
Fotoğraf çekmeye hastayım canım ama evde aksi oğlumla hayal oldu nerdeyse :) amin cümlemizin insallah canım ❤
0 oy
(3,076 puan) tarafından

Ay  ne güzel ya rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım :)

tarafından
Amın canım hepimize Rabbim bol bol mutluluk huzur bahsetsin❤

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 850 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 942 göst.
0 oy
9 cevap 247 göst.
+1 oy
13 cevap 449 göst.