0 oy
451 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Ben dVet duzenlesem herkesi davet ederim ancak yakin akrabalar bile unuttuk diyolar hep benmi safim acaba bende kimseyi  cagirmam diyorum ama bi mevlud okuturum herkesi cagiririm 

2 Cevaplar

0 oy
(163,330 puan) tarafından
bende yakinlarimdan davet beklemem cikar giderim ☺️ mesela bu yaz bi arkadasim mevkut okutuyomus beni cagirmadi hani turkiyede oldumu bilmiyodu aldim 1 pasta ciktim gittim hani akrabada olsa giderim cekinmem☺️ 
(925 puan) tarafından
Ama o işler öyle olmuyo canım, senin sebebin var yurt disindaymissin o ayrı konu. Ne bilsin senin gelip gelmediğini. Ama bu durum başka, herkesi çağırıp da bu arkadaşı ayiriyorlarsa art niyet ararım ben
yakin akrabada olsa cekinmem ben
(925 puan) tarafından
Cekinmeyle alakası yok, ben gitmem şahsen, onlar zaten herkesi çağırıp beni cagirmayarak değersizlestirmisler bide öylece bişey olmamış gibi gidip de iyice yerin dibine sokmak istemem kendimi açıkçası
yakindan kasti teyze yenge hala gibi 1.derece yakonsa gitmei beni degersizlestirmez bu benim dusumcem ;)
(925 puan) tarafından
İlginç bir bakış açın var, herkesi davet edip seni etmiyorlarsa ve bu halde de gidilirse pes derim başka da bişey demem
ilginc bi bakos acisi degil kuvvetli aile bagi bizde davet etme etmeme olmaz belki kafasi dalgindi unuttu beni buyuten insanlardanmi cekinip alincam mesela amcamin evi baba evimden daha yakindir bana veya halamin evi
(925 puan) tarafından
Bizim için de öyledir ama hep yapıyorlarmış böyle. Ayrıca da sen de onlara yakın akrabasin güya,insan herkesi davet edip de seni cagirmamazlik olur mu ? Neyse giden gitsin ben gitmem şahsen. Herkesi davet edip ben bı kosede kaliyorsam eğer sürekli, yakın akraba olarak ben onları görüyorum demektir, demek ki onlar beni yakından saymıyor diye düşünürüm
post sahibi nerde
(925 puan) tarafından
Ben de ona baktım kaybolmuş :D hiç cevap da vermemiş
☺️☺️ yazdi gitti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elifhanimsn  demi sen 

Postu  kapatip hesap açıp geldin  

İlgili sorular