+1 oy
1,244 göst.
Diğer kategorisinde (2,133 puan) tarafından

Burda surekli kaynana sıkayeti koca sikayeti insan cidden sıkıliyor bazen herkesin sorunlari oluyo herseyi buraya yazmak çok anlamsız geliyor bna tabi bu benim şahsi fikrim ... butun platformu kaynana postlari kaplıyorr :ermm: not: topa tutmayin ☺️

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Tutulacaksin ama tatlım mm... :D

(2,133 puan) tarafından
:)) bile bilee dustum bu posta ☺️☺️☺️
-Reklam-
+9 oy
tarafından

İnsanlar yazsa suç yazmasa suç Vala bak snde biliyodun topa tutulcağını not düşmüşsün :angel:

Tanıtm yaparlar reklam dersiniz 

Kaynana koca anlatırlar bir süre sıkılırsınız

Akım yaparlar sıkılırsınız

Çok mutlu olurlar ekşın yokmu dersiniz 

Evini atar suç olur

Güzel bişi anlatır suç olur 

Ne bilim herkezin yaptığından bir süre sonra sıkılınıyo 

Yapmayın yaa insanlar istediğini yazsın

He yanlş anlama sadce sensn demedm Bi kaç kere denk geldi 

tarafından
Ay ay ay ay :) :) :) :) :) :)
tarafından
Açtılar şelale ")
Bende niye  yazıyorsunuz denmesinden ve niye postuma cevap verilmiyor şikayetlerinden çok sıkıldım gerçekten
tarafından
Ay oda vardı dmi :)
(3,695 puan) tarafından
Dogru söze ne denir +1 ☺️☺️☺️
(2,133 puan) tarafından
Bnde galpp koyyum bari ❣☺️☺️☺️☺️
+1 oy
(5,514 puan) tarafından
Emrin olurrrr.. basim bozum ustune 
(2,133 puan) tarafından
Emir dgl canim ricada ☺️☺️
(5,514 puan) tarafından
Kusura bakma canimm ne atsinlar onuda rica ette ona goree☺️☺️
(2,133 puan) tarafından
Mutlu olsunlar hep kiz herkes ayni dertte kotu niyetle yada kimseye emir vermk dgl niyetim
(5,514 puan) tarafından
Biliyom kizz demeki oyle rahatliyorlar
+1 oy
tarafından
Deme oyle, mesela ben gurbetteyim derdimi skntimi aevincimi paylascagim hic arkadasim yok ve olsada hos anlatsan iki gun sonra basina kalkar burda icimi dokuyorum baska icini dokenlere destek oluyorum elimden geldigince dilim dondugunce. 

Hastalandigimi soyluyorum dua ediyorlar, onlara bisey olsa ben dua ediyorum. 

Biri evini paylasiyo guzelse begendiysem ondan fikir ediniyorum ne zevkli kadinmis diyorum masalalah diyorum

Cok begenmediysem kirmadan soyleyip fikir veriyorum o bazi seyleri elestiriye ve yeni fikre aciksa ksbul ediyor yeni bisey ogreniyor

Kimi anne vad cok merhametli ancak xocuguna nasil yaklasacagini bilmiyor kitap okumaya kendini gelistirmeye de belli ki vakti yok bilmiyor (ayip degil gunah deil) eger daha once okudugum ogrendiigm bi bilgiyse destek olmaya calisiyorum 

Ayni sekilde iicnden cikamadigim bi durumda syni insandan baska bisey ogreniyorum.

Bazen bi akim tutturup gidiyoruz egleniyoruz kafamiz dagiliyor 

Bazen biri bi konuda digerinden daha yetenekli oluyor biz mutlu olalim die bizim icin biseyler ciziyor birinin hisleri daha kuvvetli oluyor analizler yapiyor mutlu ediyor. 

Kocasiyla sorunu var ayrilmak da istemiyor ama paylasmasa da tas olup catlayacak yaziyor ddrdini dokuyor rahatliyor. 

Bi mutlu gununu paylasiyor kocasiyla kocasiyla, mutluluk paylastikca artar. Bizde gorup seviniyoruz neguzel bi aile diyoruz masaallah diyoruz ornek aliyoruz. 

Falan filan yanii bence burasi iyiki var. Bugun kac tane msj aldim ozelden. Bu insanlarin ne menfaati ne iliskisi var hicbi menfaati cikari yok gonul bagi tamamen. Allah hepsinden razi olsun ♥️
tarafından
Yüreği kalbi güzel insan
tarafından
Bi şey mi dedi cocuuummmm aaa "))
tarafından
Ahahah bisey mi demezsinnn cocuuum :))
(2,133 puan) tarafından
☺️☺️❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
0 oy
tarafından

ama tam topa tutulacak bir post:)

kaynanamla aram iyi karismaz birşeye burda okuyuncada rahatsiz olmam. cogu kisi gurbette anlatacak kimseleri yok bide kadinlar anlata anlata icinden atar dertlesmek farkli kisilerden yorum almak rahatlatıyor insani isine gelmiyorsa okumadan gec canim :) topa tutmadim fikrimi yazdim :)

(2,133 puan) tarafından
Bigun hepimiz kaynana olcaz buda acı bir gercekk ☺️☺️☺️☺️
tarafından
oyle kotu cirkef kaynana olursam belediye hoparlorunden anlatsın gelinim veya damadim :)
(2,133 puan) tarafından
Buda iyydii ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Şurada da yerimi alayım, kaos is loading....

(2,133 puan) tarafından
Al tabi ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Oyle ama dert anlatacak kimseleri yoksa napsın insanlar 
(2,133 puan) tarafından
Nebilim anlatinca duzeliyomu hayir o zaman ne gerek
tarafından
Düzelmeye bilir ama içine atıp sinir hastası olmak yerine anlatsın rahatlasın
(2,133 puan) tarafından
Nekadar anlatsada dgsmiycek arti sinir hastasi olacak cunku ayni ortamda yasadigi surece dgsen bsey olmuycak
0 oy
(496 puan) tarafından

Linç geliyor linç :D

Herkesin ne kadar çevresi olsa da insan tanımadığı birine anlatınca fikir alınca daha çok rahatlıyor aslında 

Ya da çevresinde kimsesi yoksa burası ona iyi geliyor :)

(2,133 puan) tarafından
Tabi herkesin gorusu farkli canim ben anlatamiyorum anlatsamda dgsen bsey olmuyo zaten  sukur kaynanayla derdim yok tabi
(496 puan) tarafından
Tabi ki canım herkes yerinde mutlu olsun rahat olsun :)
(2,133 puan) tarafından
Tabi rabbim.herkese huzur versin
0 oy
(482 puan) tarafından
İleride gülom kaynanasını kocasını şikayet ederse bu yazdıklarını unutmayın a dostlar :D
(2,133 puan) tarafından
Benim ne dertlerim var bacim agzimi acip kimseye bsey demedim bugunw kadar  ki desemde dgsen bisey olmuycak o fikirdeyim yazılani yasamaya devam
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Bence kapat postunu sen kendine göre doğruysan çoğuna göre yalnissin 
(2,133 puan) tarafından
Tartismak icin acmadim canim zaten
(16,787 puan) tarafından
Ondan değil yargılayan çok olacak
(2,133 puan) tarafından
Herkesin kendi tavri uslubu oda canimm ben fikrimi soyledim
0 oy
(12,763 puan) tarafından
1 sene gecmis dur burdayım kimsenin tam anlam ile  memnun olduğunu görmedim pek herkes Bi şeyden şikayetçi yemek paylaşma aseren var onu deme uzulen var vs vs bakıyorum i hoşuma gitmez se okumadan çıkıyorum öyle yap cnm 
(2,133 puan) tarafından
Dogrudur canim ben gordugumu dedim herkesin fikrine saygi duyyorum tabii elimden geldigi kadarda yardimci oluyorum ama platformda hep ayni postlar olunca nebilim insanlar hep mutsuz ..
0 oy
tarafından
Linç yemeye hazir ol

Simdi derler isine gelmiyosa okuma 
tarafından
Sanki onlar hic gelin olmadilar ya eski den ne kaldiysa kafalarina yer eden hepsinin acisini cikariyolar gelinlerden en iyisi ayri yasamak bu devirde cok zor beraber ayni evde kalmak
tarafından
anlatınca rahatliyor canim ici soguyor ona diyemediklerini buraya yaziyor rahatlıyor herkes biz degil evim ayri karışamazsin diyemiyorlar ya esleri sinirli ya kulturleri farkli yadirgama bence canim hicbirsey olmasa icini dokuyo anlatiyo iste
tarafından
Sende haklisin Rabbim kimseye huzursuzluk vermesin ne diyeyim ki..
tarafından
amin canim. ,,
(2,133 puan) tarafından
Seviyoreee sizi :) sjjj topa tutmayin
0 oy
tarafından
Ben kenarda bekliyim yerimi alıyım   kaos için :DD
(2,133 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️ tabi bekle canim
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Topa tutmayın dedin diye tutmuyorum
(2,133 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Daha omce hic buraya sorunumu yazmadım. Neden : çünkü burda o kadar acımasız insan dolu ki hemen bi açık yakalama pesinde ve derdimi anlatıp ta burda derdime derman olabilecek çok az insan var bu yüzdendir ki asla sorunumu sosyal medyaya yansitmam. Ha fikir alışverişi yaparim o da post açarak değil özelden yorumuna değer verdiğim umursadigim kişilere yazarak . Elbette sorunu olan yazar bu beni ilgilendirmez ama şahsi fikrimm bu yönden. 
(2,133 puan) tarafından
Ayni fikirdeyimm canimmm ❣
0 oy
(622 puan) tarafından

Burdaki insanlari samimi sicak bulduklari icin yaziyolardir ki bnde kaynana postu actim bikacdefa yakininda kimse olmayinca icinii dokemiyosun burasida bnce icini dokmek icim harika bi platform gelen yorumlar rahatlatiyo insani :)

(2,133 puan) tarafından
Dogrudur canim herkesin kendi nacizane fikri ❣
(622 puan) tarafından
İnsan siginacak yer ariyo bazen canm
(2,133 puan) tarafından
Rabbim kimseyi darda koymasin herkesin evine huzur mutluluk versin cok zorr ama burda anlatmak ayni seyleri yeniden yasamaktan farki yok
(622 puan) tarafından
Dogruda insan bi nebze olsun rahatliyo misal bn buraya girince kaynanayi az bi süreliğine unutuyorum :DDD
0 oy
tarafından

Valla canım haklısın belki ama ben en çok burda özel soruları Cook icine girerek anlatmayı, göbek resimlerinden coook sıkılıyorum.:D ha birde aladtma postlarini bakmak bile istemiyorum çok üzülüyorum gerçekten ve sanki kendi esimde böyle yapar diye düşünüyorum Rabbim kimsebin yuvasına üçüncü kişileri koymasın böyle postlari okuya okuya paranoyak oldum artik:)

(2,133 puan) tarafından
Demi insan kendinden bile supe ediyor ya ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
He valla kız hiç sorma bu vatsap vebi duya duya eşime geçen dedimki maksus sanmaki senden haberim yok belki bişe yükledim sana gelen her mesajdan haber var:))) şöyle bı baktı tövbe yarabbi yav aşkım ne sacmaliyon durduk yere haberin olsun bak ne bulacan benim alnım ak dedi :))) bende ben bulurum merak etme dedim :)))
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Senin adini gorunce engin nur saninin turkusu geliyor aklima hep :D terketmedim bu diyari kaldim gulom gulomm senin icinnn:angel:. Oh be sonunda soyledim rahatladim:)))

Bu konuda sende haklisin herkesde hakli canim. Dogru yazinca degismiyor ama insan sikintisini tanimadigi birine anlatinca cok rahatlıyor. Ilk basta bende senin gibi dusunuyordum sonra bir iki oyle post actim acayip rahatlatıyor inan:D. Gerçekten insan sıkıntısını anlatip paylasinca hafifliyor. Senin demek istediginde dogru ama iste burda binlerce insan var canim. Herkesin yapısı istegi zevki farkli. Oyuzden sende hic takilma. Rabbim keske kimseye kaynanasiyla sıkıntı vermesede paylaşılmasa ama napacan iste. Neyse konuştukça konustum sanirim. Bi dip not bırakıp kaciyorum :D

Topa tutulacağını bilip yazmanada ayri hayran kaldim gulomm☺❤

(2,133 puan) tarafından
Hahaha ☺️☺️☺️☺️ neguldum yaaa
Aynen bile bilee actim postuu
0 oy
(533 puan) tarafından
Şahsi fikrin saygı duyarım ama sende saygı duy herkesin derdi sorunu farklı 
(2,133 puan) tarafından
Bu bnim fikrim tabiki herkesin gorusu farklidir

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 629 göst.