0 oy
280 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben dedeme cok duskunum hatta dedem.hep der en hayirli torunum sensin der gider evini temizler yemegini yapardim ama cocuklar olunca gidemeedim dedem evlendi evleneli 5 ay oldu ve karisi dogum gunu yapacakmis halalarimi amcalarimi annemleri cagrmis ama beni aramadilar zaten dedemin bi evli torunu benim digerleri hep aileleri ile gelirler cok zoruma gitti

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşa Allah dedeniz kaç yaşında 
tarafından
70 kusur var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zoruna niye gidiyor acaba sende dedene kendi evinde doğum günü düzenler kimseyi cagirmazsin
tarafından
Niye.duzenleyimki beni dedem bile aramadi
tarafından
Dedenin haberi var mıydı önceden emin misin
tarafından
Bugun haberi.olmus dedemin dogum gunu 2 gun sonra
tarafından
O zaman bosver hiç takma
0 oy
(163,485 puan) tarafından
neden telefon aranma bekliyon drdene duskunmusun ben davet beklemem cikar giderim yerinde olsam
tarafından
Herkesi aramis
(2,922 puan) tarafından
Dede acısını biliriz zor demi sevdos post sahibi arkadaşım  sanada tavsiyem bu dunyadayken inan gördün gördün kaybedince yokluğunu öyle bir ariyon ki iki sene doldu benim o cenaze arabasınn arkasından bakmak içinde sevdiğinin olması inan çok yakiyo bugün daha sabah corbacidaa bir dede gördüm ilk günkü acıyla yandı için seviyorsan dedeni hiç bekleme git
(163,485 puan) tarafından
3 sene bitti ben o cenaze aracino gormeye bile yetisemedim ustune babannemde gitti hem yetim hem oksuz kaldim hayat o kadar kisa ve bos ki hani aradi herkezi beni aramadi küstum alindim gitmem diye uzulmeye bile deymez haa suda bi gercek o aciyi yasamayan benim dedimide anlamaz aylo anladi bak yerinde olsam kek borek pogaca elimden ne geliyosa yapar giderim inanki hayat cok kisa ve omrumuz ne kadar bilmiyoz bugun alinirsin yarin keske dersin
0 oy
tarafından
Belki de evilisin diye ayırmadılar. Senin de ailen çağırıldığı için seni de diğer kuzenlerin gibi ailenle gelirsin diye düşündüler? Bilemedim art niyet araman için başka sebep vermedilerse sana durduk yere üzülme
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Belki annenden haber alırsın diye dusunmuslerdir annenlerle git sende canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Aytu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 193 göst.