0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aynı şehir içinde 20 dk uzaklıkta bir yere taşınıyoruz ama o bile zorluyor bizi. Yok buzlukta olan şeyleri nereye koyucaz yok eşyalar vaktinde eve yerlesmezse nerede kalicaz falan diye bir sürü stres. Dedim ya uzak bir şehre gitseydim? Açıkçası bu bizim ilk tasinma deneyimimiz. O yüzden de çok zorluyor. Kaç gündür uğraşıyoruz. O yüzden uzak şehirlere ev taşıması gerekenler nasıl başardınız merak ediyorum. 

2 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Ben taşınmayı çok severim. Polisle evlendim. Durmadan geziyoruz sırf yüzden :D 
tarafından
Zor olmuyor mu ya. Bebeğimiz de var. Cidden sıkıntıdan mahvoldum. Lojmana taşınıyoruz bir de. 5 yıl süreyle. Şimdiden 5 yıl sonra bir daha nasıl tanisacagiz diye dert oluyor.
(2,737 puan) tarafından
Kız bende 40 günlük çocukla taşındım. Şimdi 34+3 teyim bugun tasinalim deseler hemen toparlanirim :D
tarafından
Helal olsun ne diyeyim ben yapamıyorum. Çok zormuş. Allah mecbur bırakmasın. Düzeni kurunca burakmaui sevmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende şuan o süreçteyim batmandan İstanbula geliyor eşyalarım önceden evi tuttuk  zaten eşyalar geldiği gibi yerleştirecek buzlukta bir şey bırakmadım ihtiyacı olan birileri vardı ona verdim buzluktakileri bu şekilde benimki birde doğumuma az var o kadar zor geliyor ki bana 
tarafından
Ayyyy sizin çok uzak Allah yardımcınız olsun gerçekten

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 301 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 208 göst.
0 oy
5 cevap 119 göst.
+1 oy
3 cevap 122 göst.