0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annemle yıllardır iyi bir anne kız ilişkisi olmadı kızlar ben artık uzak durmak istiyorum mesafeli olmak istiyorum ama annem diye susuyorum bişey demiyorum. Eşim asgeri ücretle çalışıyor zaten eşimlede aram iyi değil ay sonuna kadar para hiç kalmiyo hayat çok pahalı bana sürekli hediye alsana annene şunu alsana diyor keşke alabilsem ama alamıyorum. Kendisinin kocası emekli oldu şuan ek işte çalışıyor 18 milyar para alıyor evi var arabası var hiç bir borcu yok onun için geçinmek kolay ama beni anlamıyor. Bekarken alıyordum ama şuan alamıyorum. Ve sürekli iş bekliyoryürüme 7-8 dk hem kendi evimi temizlicekmisim hem onun evini temizlicekmisim. Evine gitsem rahat oturamam surekli geldin oturuyorsun diye başıma kakar. Bugün oturma grubu aldı kendine bakmaya gittim saat 3 tü evi topladım supurdum tuvaletimi yikadim. Sonra ona gittim ben markete çıkcam dedi. Kardeşim okuldan geldi açikdim makarna yap dedi mutfağa girdim mutfak bulaşık dolu. Ve kardeşimin dikkat eksikliği var bazen oğlumu cama çıkarırken gördüğüm için sürekli onların yanında oldum annem geldi laf etmeye başladı mutfagimdaki bulaşıkları bile toplamamissin bari çamaşırlarımı katla dedi katladim bende. Ama bakıyorum hiç bir şekilde yaranamiyorum yapsamda yaranamiyorum sürekli başka insanları övüyor bana Cook üzgünüm.

2 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Hizmetçi bellemiş besbelli
tarafından
Malesef :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani ne diyeceğimi bilemedim , tabi ki sen kendi anneni daha iyi tanırsın ama bu şekilde konuşması da yanlış bence. Yine de gönlünü kırma ama mesafeni koy , gerekirse onda rahatsız olduğun davranışlarını ona soyle 
tarafından
Haklısın söylesem nolcakki işe yaramaz.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 336 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 604 göst.
29 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,230 soru

24,180,592 cevap