0 oy
1,786 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (270 puan) tarafından
Merhaba kizlar nasilsiniz is sartlarindan dolayi kocasin piskolojisi bozulan oldumu diyiceksinizki çokmu bozuk yok ilgili saygilo kizima coo iyi bir baba ama aniden aglama kirizi kendimi öldürücem duvarlari yumruklama falan oluyor Eşim icin ne yapa bilirim cunki gercekden isinden dolayi oluyor iş  saatin değiştirdiler kac gündür stresli bana bir yol gösterin  cok baski var cok aksam 5de godob sabah 8de geliyor 5gun sonra pat diye geceden gündüze 5gun sabah 6dan aksam 8 ne uykusu duzenlu ne birsey kizim 11aylik küçük agliyor ediyor uyaniyor hemen

26 Cevaplar

0 oy
(226 puan) tarafından
Canım kesinlikle özel bir klinikte psikolog bul ve vakit geç olmadan eşini gotur
(270 puan) tarafından
Diyorum.kuzum gerek yok diyor ani sinir bosalmasi.diyor gecer diyor ne biliym kuzum ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani meslek olarak zaten kavga dövüş kaçınılmaz polisler için yogun bir yerde calisiyorsa eğer arbedelere sürekli maruz kalıyorlar kendilerini korumak zorundalar bu yüzden siddet hayatlarinda her daim mevcut istedigin kadar psikologa gitsin is hayati bu yapacak bir sey yok.uykusuna gelince eşim görevdeyken çok yoruluyor 2 kuçuk bebegim var inanki gelir gelmez kendini yataga atar çok ağır yatar hicbir sesede uyanmaz evi bile elektrikli süpürgeyle süpürürüm banamisin demez çunku gercekten yorgun olan insan uyanmaz uykusundan senin eşin huysuz geldi bana çocuk de yapacak birseyim yol buyuycek hep boyle olmaz de oda alissin yani bebekleri kendimize uyduramayiz bizim uymamiz alismamiz lazim .
(270 puan) tarafından
Cocukla alakasi yokki cocuga birsey demez guzelde ilgilenir sadece agladiginde hemen kalkar benim esim cit sesine uyaniyor gunluk 3 4 anca uyyor geceden geldigi gün
0 oy
(54,055 puan) tarafından
Allah kolaylik versin demek ki işyerinde psikolojik baski var
(270 puan) tarafından
Allah razi olsun canm evet komiseri arasinda 2yas var surekli ezikleme pesindeymis
0 oy
(1,494 puan) tarafından
Canım benim eşimde asker onun da bazen tam gün kalıyor bazen değiştirip farklı yere gönderiyorlar o da stresli bir insan değil normalde ama ben ona moral veriyorum yemeğini hazırlıyorum yiyor duş alıp yatıyor uykusuzluk en büyük psikolojik sorunları yaratıyor zaten ee haliyle yorgunluk o halde işe gidiyor yetmiyormuş gibi bazen azarda alıyorlar gelsinde iyi kalsın evde o huzuru yaratmaya çalışın ve kesinlikle bi psikologla görüşmek gerekiyor 
(270 puan) tarafından
Uykusuzluk basli basina sorun kuzum ya bende uykusuzluga bagliyorum ama napaiym bilmiyorum Allah eslerimize yardim.etsin
(1,494 puan) tarafından
Canım benimde kızım hiç uyumazdı hergün kalkardım aynaya bakardım gözlerim hep küçücük moralim bozulurdu bir süre sonra sinirim olmaya başladı eşimde diyorum ya asker diye kıymazdım 1 gün çocuğa bakmasına neyse böyle ola ola psikolojim bozuldu psikiyatrik tedavi aldım 2 hafta ilaç kullandım ama asla bir işe yaramadı kendimi sorguluyordum hep ve ondan öncesinde dolu dizgin bir hayatım vardı benim çocuktan sonra ya anne ya da baba depresyona yakalanabiliyor ben yakalandım arada ben neden yaşıyorum dediğim bile oluyor namaza başladım kuran okudum hoca bir tanıdığım vardı ona okuttum kendimi hastalık hastalığı oluştu kanserim heralde beb diyordum ve bu sebeple panik atak sosyal anksiyete tedirginlik yaşıyorjm sürekli inan çok kötü bir durum sen eşini lütfen destekle onunla çık hava al diyorum ya istemeden bile intihar düşündüğüm oldu ruh hastalığı kadar kötü birşey yok dua et kocana ve psikiyatrik tedavi alsın mutlaka
(270 puan) tarafından
Ah kuzum ya neler yasamisin Rabbim seni hep sevdigi kularindam eylesin insallah yavrunu saglicakla mutlu mesut büyüt zorluyorum.esimi namaz kilmiyor aslinda herseyin basi Allaha giden yol
0 oy
(134 puan) tarafından
Canım eşin kac yıllık polis bırde hangi şube çevik kuvvet ve yenı meslege gırdıyse cok normal 
(270 puan) tarafından
Eskidem cevik kuvetdeydi canm 6senelik polis su an ekiplerde
0 oy
(1,212 puan) tarafından
İstifasını versin canim mutsuz bir üste cakismak mutsuz evkikik gibi yani başka işler bakar kendimi yopratmaya degmez
(270 puan) tarafından
10 sene doldurmadan olmuyor askere gidiyor 34 yasinda kucuk cocuklarla askerlik yapamam diyor
(1,212 puan) tarafından
O yok bu yok o zaman yapacak biseyde yok diyeceksin herşeyi redddeiyor
(270 puan) tarafından
Niue tersliyorsunki ben burda bilgi almak icin yazdim birsey yapa bilirmiyim.diye basina gelmedi diye sana kenardan konusmak kolay geliyor lutfen bir kadin olarak deyil es olarak düşün kendi esin aynis olsa nasl olursun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 509 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 657 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tomrisss22 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 590 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.