0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar annem kendine birikim yapmış çocuk maaşı falan çekerken biriktirmiş kendine neyse 30bin civarı kadın kaç senedir biriktirmiş yani kadının bir altın yüzüğü bile yok buda maaşı biriktirmiş. Babamın haberi yok babam sordugunda maaşı harcadım bı şey aldım demis kardeşim evlendi ailemin paraya ihtiyacı vardı annem de benim para var onu verecem senin verdigini soyleyelim dedi yoksa yerler beni biriktirdiğim parada gider dedi  babamla kardeşim çalıştı neyse herkese borcunu ödedi annem demiş kızının parasını ver babam demiş ne parası rüyasında görsün şimdi babam benle kus konumyor parada vermiyor annem kavga ederim bı sekilde veridirim diyor ben Miley gibi ne giyindim ne suslendim eskilerle odada etim kaç yıl dedi  şimdi ben arada kladim demeki bende kendimden versem böyle olacaktı yazıklar olsun babama gerçekten de bide şey demis benim hakimda annem de parasıni istiyor oda kocaninin tarafını tutuyor bizi atıyor demis
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(379 puan) tarafından
Pes babana olmamasını anlarimda  bile bile vermemek nedir. Peşine düş annenin hakkı o al.
(2,938 puan) tarafından
Annemin hakini Alaçam ama şimdi annemde üzülüyor. Yani acaba diyorum keşke ben hicmi girmesydim bu olaya
(379 puan) tarafından
Olsun girmeseydin  de annenin biriktirdigi boşuna giderdi. Tamam ailesiniz  gizli saklı olmaz ama ben kendi annemden bilirim canini  disine  takardi  sakız bile  almazdı verirdi geri vermezlerdi anneme.  Al annenin biriktirdiğini  gunahtir
(2,938 puan) tarafından
Aynen Alaçam bı şekilde yani sanki kardeşim değer yani bedavandan evlendi ailem çalıştı evlendirdi herşeyini aldılar
(379 puan) tarafından
Üstüne  düşeni yap annenin içini rahatlat  ozaman canm
(2,938 puan) tarafından
Çünkü diğer kardesimde dvlediginde 4bin verdi onada dedi aynsiini vermedi babam evime gelmesin dedi bana annem dedi bosevr giden benim param olsun sustu sende bişey deme ama bu kardesimlede yedirmeyecem
-Reklam-
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Akıllılık yapmıs annen. Kendimin diye verse emeği çöp olacakmış. Zorla babanı al kadının parasını. Onla kötü olacağına senle olsun boşver. 
(2,938 puan) tarafından
Zaten ben öldüm canım hep normal bisekde hep benden benler benden yerler ama evli kardeşlerinden istemezler daha onlar verirler onlara ben biseyini girmedim ise
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Baban tam şeymiş haaa alırken el oglunun parası olmuyor ama vermeye gelince damadın parası ve sen kocanı tutuyor oluyorsun ne alakası var yahu ınsan kızını bu durumda bırakır mı ben bu parayı vermezsem evladımın huzuru kaçar demez mi

Annene hella olsun ama akıllı kadın tanıyor kocasını bak 
(2,938 puan) tarafından
Kız ekrek kardeşinden alsa bahaina verir 100tl sini  o ne yapıyorsa oglanlara yapıyor ama kızlara gelince cimrilik yapıyor benden hep bedava bekletiyor el oğlu ya
(1,570 puan) tarafından
zıkkımın kökunu alsın el ogluysa o zaman ısı de düşmesin parasını yerken el oglu degıl menfeatçı babanda agır konusmak ıstemıyorum
(2,938 puan) tarafından
Kız yemin ederim oraya giderim bana harçlık ver der ben 200tl verdim eşim ordaydi salata malzesi yoktu evde maglaik yaptık param yok diyor bende 200tl bu nedir diyor begenmedi
(1,570 puan) tarafından
Niye veriyorsun canı saf mısın sen
(2,938 puan) tarafından
Vermeden kusuyor konuşmuyor bı ara kus gitim param olunca kavagkar bı görsen bı beni kovmadiklari kaldı teyzeme gitim eşim aradı gelecek diye gitmeyeceğim halde eşime gel dedim
0 oy
(163,512 puan) tarafından
el evinde kizim elin oglu basina kalkar demiyoda ruyasinda gorurmu diyo oyle baba olurmu yaa
(2,938 puan) tarafından
Ne bilim ya lafları çok zoruma gitti konuşmuyor benle şimdi paraya yatacak
0 oy
tarafından
Ayyy yazık kadının emeğine :( 

Babana yazıklar olsun günah değil mi o kadına 
(2,938 puan) tarafından
Evet ama anneme dedim sen zorla versin bana hesabıma atsinlar dedim ben sana bir bileklik yapım takar hayatun. Boyunca takinmadin şimdi takin
(1,198 puan) tarafından
Post kapanmış cnm buraya yazıyım baban çok ayıp etmiş sonuçta senin paran olsan kocan belki kabul etmiyecek 30 binde az para değil bu iş belki boşanmaya kadar giderdi yani baban bildiğin para için hzuursuzluk katardi evine annen için al o parayı babanda Allah hidayet etsin
(2,938 puan) tarafından
Amin aynen almaya calisacam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 542 göst.
25 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 410 göst.
1 Ekim 2020 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 638 göst.
27 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu