Selam bebeklerimmm❤ Kardeşime çeyiz hazırlıyoruz yavaş yavaş oldukça alıyoruz bişeyler ilerde ne olacağı beli olmaz Aldıklarımız şöyle; 6 kişilik yemek takımı Tencere takımı ve onun takımı olan saklama kabı Baharatlık Kahvaltılık
12 kisilik yemek takimi almistim set halinde celik ve granit tencere bide kahvalti takimi bide 12 kisilim catal bicak vardi icinde. Gunlukte 8 kisilik kendim takim yaptim tabak kase pasta tabagi bide salata tabaklarini almistim 3erli. 2 tane kahve fincan takimi almistim. 1 tanede sutlu kahve takimim vardi. Gunluk catal kasik cay kasigi falan aldim. Iste mutfak malzemeleri ne var kevgir maşa kepce buyuk kasik yumurta surmek icin firca. Bikac tane borcam. Kek kalibi. Cay bardak takimlari vardi 4 5 tane. Mutfak havlulari. Su bardaklari surahi. Bikac tane kupa kahve icin. Elektrik supurgesi utu utu masasi. Blender. Istege bagli kettle kahve makinasi. Sahan takimi olabilir kullanisli oluyo. Caydanlik. Kesme tahtasi.Ekstra kucuk tava almistim 2 tane kullaniyorum onlarida. Havlular lifler falan iste )
12 kişilik yemek takımı tam set
6 kisilik gunluk icin iyi ceyoze 12 kisiilik de olmali baci yemek takimi ayrica yemek takimi tencere tava hepsi takim olsun ceyiz dersemiz ayni model almaya dikkat edin bi 12 kisilikde yedek aliyolar suan yani 24 kisilik oluyo yemek takimi gereklimi tartisilir kahvalti takimi falan caydan cezve kettel cay kahve makinasu
Bende çalışırken kendim dizmistim çeyizimi yazayım tek tek fikir olur belki.
Herkes herşeyi yazmış bende kül tablası diyim bari sjsnsks
Girsin annesinin mutfağına tek tek not alsın. Kendine göre bu işe yarar bu işe yaramaz diye yazsın. Büyük kalemleri yazmışsınız zaten. Gider bir mağazadan alınır. Sonrası züccaciye işi. Slikon maşa, çelik maşa, çırpıcı, kevgir bla bla. Bir dünya eşya var borcam, tava çeşitleri, düdüklü isterse düdüklü tencere, tencere almışsınız ama bir çelik bir granit tencere takımı olsun. Kek kalıbı, salata kasesi, salata tabağı, sunumluk tabaklar yine bardaklar
1,506,763 soru
24,596,012 cevap
363,304 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın