+2 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Karnımızı doyurduuuk pamuk kızımla. Köşeye çekildim şu güzellikleri okumayı planlıyorum. Pamuk kız da bana sataşarak oynuyor. :) siz napıyosunuuuzz? Ayıldınız mı? Kahvaltılar yapıldı mııığğ??☺️☺️☺️

image

8 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından

Kac tane cocugun var:)biz de yaptik simdi pasalarimla oturuyoruz

tarafından
Ya MaşaAllah 2 erkek nasıl? 2 kız çekilmiyor ama erkekler daha haylaz diyorlar  :D
(14,147 puan) tarafından
:)))ya aslinda buyuk oglum yaramaz degildi kucukken de huysuzdu zor buyudu ama kucugum baya aktif:) her yere yetiyor masallah .tabi ikisi bir olunca da evde gures var malum:) buyugumu ben de diyanete bagli kursa verdim yeni sabaah oraya gidiyor geldiginde de kucugum uyku saati oluyor birlikte uyuyorlar bazen buyugum uyumuyor yani daha sakinlesti ortalik diyebilirim:)
tarafından
Evet okul kurs olunca düzen de oluyor. Benim kız 1de geliyor  bu saate kadar rahat sayılırım bundan sonra yıkılıyor ortalık. Benim de küçüğüm daha hareketli ve HUYSUZ. O burnumdan getiriyor ablası rahat vermiyor vs vs bir de gebeliğin ilk trimesteri zor dönemler :))
(14,147 puan) tarafından
Evet zor Allah yardimcin olsun :)
tarafından
Amin ecmain  :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Faydalı olur inşaallah :) ohoo uyanıp ayılalı çok oldu. Hatta akşama misafir varmış kalkıp iş yapacam birazdan 
tarafından
Amin ♡ ben de bu saatlerde yatağa geri girerdim ama bugün ne iş ne uyku. 1e kadar kitap okumak istiyorum. Kolay gelsin sana şimdiden :)
tarafından
Arada böyle kendine zaman ayırmak lazım tabiki :) teşekkürler cınım
tarafından
Canım canım adın neydi senin? İsminle hitap edeyim inşaAllah ^^
 Bir de şey dicem 2. Gebelik benden silinmiş sanki. Sen şimdi bendne hafta olarak ileridesin sana sorayım inşaAllah. Şimdi bebiş kıpırdıyor ya arada 3 4 gündür yeni zaten biliyorsun sürekli olmaz dimi? Arada hissettiğim bebek değil de bağırsak hareketi mi diye düşünüyorum çünkü 14 haftalık bebeğin bu lafar kıpırdaması mümkün gelmiyor  :)))
tarafından
Kız ben senden hepi topu 2 hafta öndeyim :D emin ol bende de öyle oluyo her gebelikte bi önceki siliniyo sanki :) ama merak etme ben de sürekli hissetmiyorum erken daha kuzum. Günde bir en fazla iki oluyosa oluyo yemek yiyince o da. Bence ayırt edersin bebek mi bağırsak mı çünkü farklı oluyo baya. Mesela ben bebeğimi baştan beri hep solda hissettim yeri belli yani, ve doktor da ultrasonla bakarken daha çok sol tarafa tutuyor aleti. Anlıyorum yani nerde bebek.

Bu arada adım Hatice, senin de ismini öğrenmek isterim :) unutursam kızma ama isim hafızam kötü öğrenene kadar adınla seslenirim sana :)
tarafından
Olsun 2 hafta önce doğurma ihtimalin de var :D benim sağa tutuyor daha çok ama ortada hissettim ilk. İnan ayırt edemiyorum emin olamıyorum ama diyorum yani 6 7 ekre hissedilmez erken diye  :D hayır bebek hareket etse kabahat etmese kabahat  :D
Adım Eda. Sorun yok inşaAllah istediğin gibi seslenebilirsin ^^
tarafından
Edacım belki hareketli bi bebiş olacak :) ortancam çok hareketliydi karnımda, çıkınca da aynı oldu asdasd.
Sen çok takıyosun bu hareket işlerini ama erken daha az rahat olsan akışına bıraksan senin için daha iyi olacak. Bi sal şu çocuğu yaaa :))
tarafından
Bu aralar o kadar karışık hallerdeyim ki sanırım kafamı bebek hareketi ile rahatlatayım derken daha çok dolduruyorum:D doğru diyorsun çocuğu salmam lazım artık :D ama evet benim 2.de çok hareketliydi bu da öyle olursa vay halime  :D
tarafından
Ayy şimdiden Allah kolaylık versin o zaman :)
Kafanı karıştıran şeylerden kaçma önce onları çöz...
tarafından
Amin ecmain
Tavsiye için teşekkürler fırsatını bulduğum an çözeceğim inşaAllah
tarafından
Allah'ım yardımcın olsun
tarafından
Amin ecmain canım sağoalsın
0 oy
(7,980 puan) tarafından
İyi okumalar canım 

Kahvaltı yapıldı ev temizlendi oturuyorum oğlanlar meyve yiyio
tarafından
İşler bitmiş senin hele gel de iki iş de benim evde yap ahahah  :) şifa olsun yavrularına MaşaAllah hamarat hatun♡
(7,980 puan) tarafından
Geleyim kuzum sen benim bebelere bakarsım ben yaparım :D
tarafından
Bebe bakmak bizim işimiz ayıp ediyorsun :D
(7,980 puan) tarafından
Hahha tamam gelıyorum ozaman :))
0 oy
(18,372 puan) tarafından

İyi okumalar canjm en güzeli ilim ben bebem uyuyunca anca okuyabiliyorum:) 

Biz erkenciyiz zaten oğlum çok erken kalkıyor sabah namazında kalktık ben kışlık patlıcan biber kızartıp  attım buzluğa anca şimdi bitti kahvaltı ettik çay içiyorum:) 
tarafından
Sağolasın kuzum. Benim bebe büyüdü artık rahat okuyabiliyorum elhamdulillah. İnsanın hevesi isteği olunca senin de bulduğun gibi mutlaka bir fırsat bulunuyor ♡ kolay gelsiinn ben de namazdan sonra uyumuyorum genelde  kızın servis de erken geldiği için hazırlık kahvaltı vs anca yetişiyoruz vallahi:D afiyet şifa olsun
0 oy
(9,076 puan) tarafından
İşimizin başındayız sjsjsj 
tarafından
Kolay gelsin :Dldkdk
0 oy
(120 puan) tarafından
Daha yeni kalktım cnm seda sayani izliyorum
tarafından
Günün hayr ile geçsin inşaAllah ♡
(120 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(18,568 puan) tarafından
Bebemi emziriyorum. Emdikten sonra yarım kalan bulaşıkları yıkamaya devam edecem sonra etrafı toparlayacam
tarafından
Ayı doldu mu abla bebenin? ^^ MaşaAllah barekAllah şifa olsun yavrucuğa
0 oy
(5,140 puan) tarafından

İnanır misin yeni uyandık :D ama kaçıncı uyanisimiz bilsen:))) kahvaltı yapicaz inşallah farzmis gibi önce buraya giriyorum :D

tarafından
İnanırım :) ben de uyumak istiyorum gözlerim kapanıyor  :)
(5,140 puan) tarafından
Valla yine bütün gece uyandı miniğim iki gundur noluyorsa baktım zar zor uyudu kızımda uyanmisti onu da tekrar uyuttum hep birlikte uyuduk:))))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 231 göst.
30 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 852 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 655 göst.
0 oy
11 cevap 856 göst.

Kategoriler