0 oy
353 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhabalar.Ben esimden 9 ay ayriydim kayinvalidemlerle tarstismistim.Geri geldim 3 yasinda bi kızım var kızım uyumadi babannesinin yanina gitmek istedi oda benim yanimda dursun sen git odana dedi bende geldim eşimde uyuyordu.Oda kizimla konusuyordu bende gittim muttafa bulasik makinasi calisiyordu benim anladigim seyler kızıma annenimi secersin babanimi annenni secme hayırr diyor kizim pisman olursun sonra annen seni birakip gider gibisinden algiladim sonra odadan ciktilar bende mutfakta karanliktaydim beni görünce aaha dedi sen odaya gitmedinmi falan bende yok dedim o zaman yanimiza gelsene falan gibisinden konusma gecti emin olamadim sesten dolayi sustum bende ama ya dogruysa kafam karmakarisik.

3 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Birlik mi yaşıyorsunuz 
(13 puan) tarafından
Eşimden dolayi canim benim ayirmiyor birikim yapicaz esya yok bsy yok kiralar yüksek gecen gün de anne nerde diyordu baba işte işte diyordu bi bsy desem bu sefer diyecek dilinden anlamiyorum
(6,696 puan) tarafından
Zor yaa ne diyim bacım Allah sabır versin bol bol dua et derdini Rabbime aç o sana bı çıkış yolu gösterir:)
(13 puan) tarafından
Amaclari bosanma durumunda cocugun onlarda kalmasini istemeleri bu yüzden dertleri.Allaha sıgınıyorum eger niyetleri neyse ins tez vakitte bir sekilde cikarsin :)
(6,696 puan) tarafından
Amin canım inşallah rabbim kalbine ferahlık versin rahata kavuştursun tez zamanda;)
(13 puan) tarafından
Amin canım ins dua et bana sende Allah razi olsun simdiden :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya doğruysa derken? Bunu biz mi bilecez. Doğru veya değil böyle bir şey duyduğun an içeri dalacak tın ağzının payını verecek tin. Küçücük kızın aklına neler sokuyor şimdi den yazık ya 
(13 puan) tarafından
Sesten dolayi emin olamadim.kizim saclarini taratmiyor diyor gecen gün saclarini taramiyor anneninde dermani yokki falan filan verirdim inan emin olsaydim ama pişman olursunu netim duydum bide bsy daha sordu annenimi babanimi yoksa babanannenimi anannenimi daha cok seviyor gibisinden kafam kazan oldu şuan
0 oy
tarafından
Eşinin mi senin mi babannen
(13 puan) tarafından
Yok esimin annesi
tarafından
Aynı evde mi yaşıyorsunuz
(13 puan) tarafından
Kaynanam yani düsünmekten yanlis yazmisim
(13 puan) tarafından
Evet 7 yil olacak birlikteyiz 9 ayda bi ayrilik sürecimiz var
tarafından
Canım benim sıkma canını kimseye memnun değilsen evini ayırt zor değil ağzı olan her boku söyler de konuşur da ama küçücük çocuğa demesi hiç doğru değil uzak tut yalnız bırakma kızını onunla belki de sen yanlış anlamışsındir
(13 puan) tarafından
Canim maddiyat yok bize yardim yapilmiyor o yzden ve ev kiralari cok yüksek esiminde niyeti yok ki zor.Canim kaynanami bildigim icin nasil insan oldugunu  o yzden zaten annenimi secersin kiz hayirrrr diye bagiriyor oda pisman olursun falan filan
tarafından
Sala.k ya sinir oldum iyice sen takma kafana boşver kızınla da tek koyma
(13 puan) tarafından
Canim benim gecende anne nerde dedi beni görmedi diyor baba işte işe gitti diyor birsey desem dilinden anlamiyorum diyecek amaclari ne anlamadim 9 ay babamin evinde kaldim geri geldim cözemedim yani

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,268 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Linkin (23,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
3 cevap 217 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Busra2607 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 504 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,469 cevap

336,304 kullanıcı