0 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Havalar soğudu başı boğazı ağrıyor ateşi var deli gibi çok kötüydü çok canım sıkıldı elimden geleni yaptım kendisi için eş çok başka oluyor canından can oluyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eş işte adi uzerinde, dogru insani buldugunda senin eşin, yarın, kalan kısmın oluyor.

Allah sifa versin. Herkesin yuvasina da mutluluk versin 
tarafından
Çok sağ oll Aminn inşallah
tarafından
Çok sağ oll Aminn inşallah canimm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gecen de ben oyle oldum bi kalktim titriyo 
tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Benim eşimde öyleydi taylont içti nane limon içine karabiber bal koydum 2 güne iyi oldu Elhamdülillah rabbim şifa versin 
tarafından
Aminn inşallah kuzum
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Eskiden ben de öyleydim ama adamın bu konularda huyu pis hiç hasta muhtaç görünmek istemez. Bi süre sonra sinir yapmaya başladı bende onu düşünmek. Bıraktım artık sadece yapabileceğim bişe var mı diye sorarım o kadar. 
tarafından
Niye canım
tarafından
Onun için üzülüp bişeyler yapmak istediğimde izin vermiyor çünkü
tarafından
He anladım belki sen üzülme diyedir benim eşim daha ilgi bekler annesini küçük yaşta kaybetmiş bir de ondan
tarafından
Yok ya bizimki aciz görünmek ıstemıyo.
Allah rahmet etsin, zordur tabi onun için, ilgi istemesi çoookk normal
tarafından
Aynen canım benim
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Benim eşimde hastalandığında hep ateşi çıkar sabaha kadar basında beklerim hastaneye gidin canım iğne vurulunca ayağa dikiliyor hemen sizde öyle yapın 
(1,358 puan) tarafından
Ayni benim esim gibi oda ayni sekil hasta oluyor biz eşimin amcasıyla gidiyoduk hastaneye eşim kullanamiycak durumda olmadığından ama öyle evde geçecek gibi olmuyor canım biz sağlık ocağına çıktık hastaneden sonra orda iğne verdiler hemen ayağa dikti 2 Günde çalışan  insan için zor hemen ayağa kalkması gerekiyor. Sizde başka birinden rica edin o goturuversin. Ibucold C vitamini alsın canım oda denk geliyor.
tarafından
Aynen canım ama gitmiyor işte
(1,358 puan) tarafından
Bence gitsin canım geçmez. Iğne hemen Iyi yapar. Ateşi hala devam ediyor mu ediyorsa bide ayağının altına limon sür bolca öyle kalsın çorap giymeden belki iyi gelir benim eşimin biraz hafiflemişti öyle nane limon ne varsa kaynat içir canım. Biz kadınlar hastada olsak ayaktayız erkekler hasta olunca cocuklasiyorlar
tarafından
Sağ ol canım benim uyudu şimdi dinlensin yorgun olması da çok etkiliyor işte çok yoruluyor çalışma saati de çok
(1,358 puan) tarafından
Evet canım doğru onların iside zor yorgunluktan bagisikliklari düşüyor iyilesir inşallah dinlensin rapor alsın birkaç gün kendine gelir geçmiş olsun canım
0 oy
(766 puan) tarafından
Nurofen içsin canım iyi geliyor 
tarafından
Tamam canım içti zTen ilaç

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,608 cevap

336,346 kullanıcı

...