0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından
Herkese merhaba iki yaşında bir tane kız çocuğum var bugün burun akıntısı hapşırık ile başladık hasta olabileceğinden korkuyorum siz kendi çocuklarınız da böyle belirtiler ile karşılaştığınızda daha kötü olmasını engellemek için hastalığa başında tedbir almak için neler yapıyorsunuz? bu arada gece uykularında da aşırı derecede huysuz elimi sürekli kendi ağzına götürüyor azı dişlerinin çıktığından şüpheleniyorum yani hem hastalık hem de diş çıkarma dönemine giriş yapıyor olabiliriz tavsiyeniz ihtiyacım var çok teşekkür ederim

3 Cevaplar

0 oy
(14,801 puan) tarafından
Canim ben sadece kahvaltıda ıhlamur veriyorum corbalarina limon ekliyorum yiyorsa yogurduna sarımsak eline turşu verebilirsin ilaç vs. Yapmıyorum dişinden olduğuna inanıyorsan diş granullerinden kullanabilirsin onlar biraz rahatlatıyor bide gece burun tikanikligindan uyuyamıyorsan cold mix damla kullanıyorum 2 3 damla küçük bi yastığa damlatip duvara yasliyorum o rahatlatiyor
(174 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
(4,167 puan) tarafından
Kahvaltıda ballı ıhlamur veriyorum. Tavuk suyuna çorba ve bol limon. C vitamini aldıktan sonra hasta olma ihtimalleri düşüyor ya da hemen toparlanıyorlar. 
(174 puan) tarafından
Teşekkür ederim saolun
0 oy
tarafından
Ayağının altına zeytinyağı sürün, sonra çorap giydirin diyorlar. Göbek deliğine de yağ sürmek iyi geliyordur. Ben her yemeğe kemik suyu, zencefil ve sarımsak koyarım. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Evinkstk (66 puan) tarafından soruldu