0 oy
1,270 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

• Para huzur getirmiyor derler bende buna inananlardan biriydim,ama şu an ki durumda bu fikrim oldukça değişti para var huzur var :ermm:

31 Cevaplar

0 oy
(1,368 puan) tarafından
Bilmiyorum ama RABBİM sağlık versin eşimi başımızdan eksik etmesin evladima sağlık versin çalışınca illaki biseyeler oluyor ya çok para bazen erkeği bozuyor bazende lazım işte suanki durumda 
tarafından
Sonradan olmayacak işte baştan lazım
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Para olmayınca ailen bile kaale almıyor malesef eşimle evlendik iki senedir krediler borçlar derken çok yorulduk son 8 ayımız kaldı hala bir ay sonunu getirme derdi var huzurumuz mutluluğumuz var ama para yok olsa da huzurumuz olur diye düşünüyorum çünkü ben paramla hayrımı işlerim hayatımı düzene sokarım şükreder kenara çekilirim kimsenin hicbiseyine karışmam hayat herkese adil davranmıyor malesef kiminin parası yok kiminin parası olsa da hayatında hayır yok Allah'ım herkese mutlu huzurlu sağlıklı bereketli günler nasip etsin 
tarafından
Amin canım bizim araba, motor varken kapıda gelenimiz gitmezdi onlar kalmadı kapımızı çalan da kalmadı
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Para huzur getirmez diyenler kendini avutuyor 

Evinde Bi bakıcısı olsa altında arabası olsa neyine huzursuz olacak 

Ulan namaz kılarken bile aklımızda faturalar var çocuğun beslenmesine ne koyacağım var her halükarda para huzur getirir hatta satın alır aksini iddia eden kendini kandiriyordur
tarafından
Aynen canım kefen bile parayla
(4,586 puan) tarafından
Kesinlikle:)
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bence sağlıklı isen ve yeterince paran da varsa huzurlusundur .
tarafından
Evet canım
0 oy
(940 puan) tarafından
Bne hep derim beni eşimi bozacak bir para asla istemem öyle bir zenginlik benden uzak dursun diye. 

Şöyle de bir şey var eşin durmadan çalışır dışarıdaki insanların stresi onda yük olur yük olunca morali bozulur ve eve gelince bile morali yerinde değilse o zan sıkıntı oluyor. 

Bi insanın evi olsun arabası olsun işi yerinde olsun yeter milyoner olmasa da olur. 
tarafından
Aynen yerli yerinde olsun yeter
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Evet getiriyor 
0 oy
(2,860 puan) tarafından

Parasız olanlar da huzurlu değil. Para olunca en azından daha çekilebilir oluyor.  Bu devirde asla parasız huzur olmuyor çocuğun üşüdüğünde huzurunla isitamiyorsun bir mont olmuş 1000 lira:D

tarafından
Ne yazık ki daha ne mont ne bot alabildik çok pahalı
0 oy
tarafından
Parasız hayat olur mu ya  . Parasızlık her zaman sıkıntı huzursuzluk verir . Parasız da mutlu olunur demesin kimse bana . Olunur ama bı yere kadar 
tarafından
Şu an ki devirde huzur=para
tarafından
Evet maalesef
0 oy
(4,796 puan) tarafından
Tek başına yeterli değil önce sağlık bence huzur da önemli huzur ve sağlık yoksa pekte önemi yok gibi ama para olmadan da olmuyor 
tarafından
Evet canım yerine göre
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Para hersey degil ama çok seydir.
tarafından
Kefen bile parayla (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Evet herşeyin başı sağlık ama ,hani bir replik var ya o çocuğunun yüzüne huzurla baktiran da para diye doğru.
tarafından
Aynen öyle canım çok doğru

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Erkekannesigm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 347 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 719 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu