Bn hamile halimle kalkip kmcalara yer veriyorum ama bizim gencler orali bile olmuyolar rahat bi sekilde sekilde otururlar hicbisey yokmuş gibi
Sabahlari ise giderken hergun cildirdigim icin bu duruma vallahi ofisteki arkadaslarla anlastim gelip beni aliolar ewden aksamda birakiolarTerbiyesizler hepsi.Gecende okulda inecek var dedi oturan cocuklardan biri bende dondum dedimki sen okusan nolur okumasan nolur.Otobusteki yasli teyzeler helal olsun kizim dio.Dedim teyze kendi ana bacılarıda insallah bu durumu yaşar dedim.Hic bise diyemediler indiler.Vallahi cok sinirlendim.
Bende çok yasadim bu durumu çalışan bi hamileydim 35. Haftaya kadar çalıştım iş yeri ve ev arası 20 dakika otobüs ile çok kez ayakta gittim
Ben hamile iken 1 kere dolmuşla gitmiştim bir tane erkek bana yerini vermişti ben şaşırmıştım .bence duyarlı olmakla alakalı canım
Geçen universiteliler oturuyor ben arkada ayaktayım bi abi vardı binerkende bana öncelik verdi bi 5 dk bekledi gencler hamile bayan var kalkın biriniz dedi teli oynamaktan görmüyorlar sanırım
1,489,256 soru
24,341,614 cevap
346,076 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın