0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar domates sosu nasıl yapıyorsunuz bilen yazabilir mi kabya biberli istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(17,087 puan) tarafından
5 kilo domates, 1 kilo kapya, 1 su bardaği siviyağ, 1 çay bardaği sirke, 2 baş sarimsak, 1 demet maydonoz. Bunlarin haricinde istediğin kadar acı biber de ekleyebilirsin. Tüm malzemeleri robottan geçirip kaynat. Suyunu çekmeye yakin tuz ekle. 
tarafından
Canım şöyle yapsam 5 kilo domates 2 kilo kabya ve sıvı yağ sirke koyup bunları kaynatıp blendirdan geçireceğim sonra maydanoz sarımsak acı koysam olur mu
tarafından
Sıralamayı tam bilemedim
(17,087 puan) tarafından
Robotun varsa robottan geçirip kaynat. Blendardan geçince çok sulu olur. Siralama olarak şöyle ya önce siviyağ koy sonra kapyayi ekle. O biraz pişince domatesleri ekle. Daha sonra sirke, maydanoz ve sarimsaği ekle. En son tuz ekle.
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim çok sagol
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bak cano sana bizim tarifi vercem.bunu kime tattirdiysam mükemmel diyor.5 kg domates 2 kg kapıya.bunu bu oranla azaltıp cogaltabilirsin.biberi 2.5 ta yapabilirsin ben bu şekilde seviyorum.kapya biber ile domatesi fırında kozle.mangal yakabilirsen o da mükemmel oluyor.sonra kabuklarıni soy rondadan geçir iyice.dok tencereye içine bir kafa sarımsak koyan da var koymayanda mesela ben sarımsaklı severim annem sarimsaksiz sever.ikiside güzel oluyor.icine damak zevkine göre tuz kat.fokurdat.suyunu çeksin kvam alsın.sicak sıcak kavanozla.sosu yemeye diye açınca ne kadar tuketeceksen tabağa al içine zeytin yağı ve kekik pul biber koy.yede gör 
(12,026 puan) tarafından
Bende yapcam bacım kaçtan aldın domatesi biberi
tarafından
Domates 10
Biber 25 kilosu canim
(12,026 puan) tarafından
Çok pahalı ya.ben bu sene hiç birşey yapamadım neredeyse.bir barbunya ,bezelye atabildim dolaba.taze fasulye bile koyamadim kilosu 50
tarafından
Evet canım pahalı ama kışın insan istiyor valla turşu marketten almaya kalksan küçücük kavonozdakiler 40 50 olmus
(12,026 puan) tarafından
Öyle vallahi oyle

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,577 soru

24,060,616 cevap

330,130 kullanıcı

...