0 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından

Hergun Sabah 9da kalkıyorum ama gece saat 5bucuk 6 gibi anca yataniliyorum çok az uyuyorum bu yüzden hep yorgunum ama gece uyku tutmuyor ne yapmam lazım uyku ilacı satar mı eczane aylardır böyleyim :(((( 

5 Cevaplar

0 oy
(4,772 puan) tarafından
Ben de uzun süredir böyleyim hele eşim gececiyken o gelene kadar hiç uyumuyorum sabahliyorum ben çalışırken kaldı böyle bir daha düzelmedi işten çıkalı 6 yıl oldu hayla aynıyım 
(198 puan) tarafından
Nasıl geçecek bu haller
(4,772 puan) tarafından
Herkes psikolojik diyor birazda gün içinde en fazla toplasan 3 saat uykuyla duruyirum akşam olunca yine uyuyamıyorum
-Reklam-
0 oy
(174 puan) tarafından
Psikiyatri yazar uyku ilacını canım
(174 puan) tarafından
Uyku tutmadıgı zaman diğer düşüncelerden kurtulmak için saatlerce dua okurum nasıl uyuduğumu bilmiyorum o zaman. Yatağa uzan gözünü kapat bildiğin duayı oku oku oku uyursun belki
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Benimde kiz yataga yanimiza geldi sacma sapan sekilde yatioz.belim koptu uykum dagildi
0 oy
tarafından
Kafana göre ilaç kullanmanı tavsiye etmem. Hangi bölüm ilgileniyor bu durumla bilmiyorum ama doktora gitmelisin. Psikiyatri bi seçenek. 

Uyku ilacı bundan yıllar önce kullandım kafama göre o zamanki cahillikle işte. İçince uyanamıyordum. Çocuğun varsa içme yani tehlikeli olabilir. Ağlamasını falan duymazsın bebek varsa... 
0 oy
(472 puan) tarafından
Ben de bir iki sene önce aynı durumdaydım canım Artık eşim İsyan ediyordu çok söyleniyordu telefonu alacağım televizyonu kapatacağım kumandayı saklayacağım uyumuyorsun diye Ama çok şükür atlattım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 233 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,546 soru

24,156,562 cevap

335,142 kullanıcı

...