0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum karaciğer fonksiyon değerleri bozuk sürekli yüksek ilaç kullanıyor değerleri kontrol altında şuan ama sürekli halsiz ve hiç kg almıyor yemesine rağmen 3 yaşında dr illa biyopsi diyor ama %100 sonuç vermeyebilrmiş riskleride varmış:(( çok üzülüyorum bu duruma:((

3 Cevaplar

0 oy
(927 puan) tarafından
Ah guzum benim çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Allah razı olsun zor neler çekiyorum bi bilsen büyümede var:( bilmiyorum kafayı yicem resmen
-Reklam-
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Kıyamam mevlam şafi ismi hürmetine şifalar versin düzelir insAllah

tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
tarafından
Yediği halde kilo almaması karaciğer kaynaklı olabiliyo mu yani? Benim büyük oğlan da yiyip yiyip kilo almıyor.. İçime şüphe düştü bak ben de götüreyim doktora... 

Geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin oğluna... 
tarafından
Canım aşırı yiyor bu saat başı istiyor kan şekeri düşüyor aç kaldımı eli titremeye başlıyor bu öyledi ilk zamanlar aşırı kendini kaşıtırdı şuan yok çok şükür sadece tek sıkıntı halsizlik ve karın üst tarafı şiş ve buda karaciğer büyütmesinden kaynaklı o yüzden canını sıkma Allah benm oğlumun hastalığını hiç bi çocuğa uğratmasın cidden zor dönemden geçiyoruz benm imtihanım hamdolsun
tarafından
Anladım zor gerçekten.. acil şifalar diliyorum.. İmtihana hamdolsun dediğin için de inanıyorum ki Rabbim en hayırlı şifayı verecek oğluna...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 326 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,049 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,780 göst.
+2 oy
13 cevap 632 göst.
0 oy
5 cevap 263 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,377 puan) tarafından soruldu

Kategoriler