0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar yazdı hava sıcaktı diye balkona çıkıp uyuyordk sürekli şimdi havalar soğudu biraz oğlan da üşütünce içerde uyumaya karar verdik yatak odasıni temizledim çocuğun beşiği ayrı odada idi bazanin yanına aldm yerim de küçük zaten ama uyumaya korkuyorum sebebi ise depremin bende bıraktığı iz korku, uyuyamıyorum aklıma sadece deprem günü geliyor o dolabın sallanisi o sesler aklımdan çıkmıyor iki üç gece denedim uyuyamadm oturma odasına geçtim yer yatağı seriyorum uyuyorum ama bir yandan da yatak odasında uyumayı çok istiyorum oğlum beşiğinde hiç uyumadı beşik geniş ferah içinde uyusun istiyorum ama yapamıyorum korkuyu yenemiyorum. Gündüz evde asla uzanamiyorum oturmaya bile korkuyorum heran saklanacak diye onu hissetmek istemiyorum bu yüzden oturmuyorm gün içinde sürekli ayaktayım işim olmasa bile iş çıkarırım kndime ya sallansa yine çok korkuyorum 5.kattayim  en üst katlar daha cok hissediyor Allah sonumuzu hayr etsin bu korkuyu yaşayan herkese yardım etsin rabbim bir daha yaşatmasın 

2 Cevaplar

0 oy
(340 puan) tarafından
Ah bacım benim ya  zemin kattayim yatak odası dış kapının yanında orda uyuyorum gündüz sürekli kulağım deprem sesi nde
(57 puan) tarafından
Maalesef benim odam en arkada dış kapıya yakın oturma ve misafir odası var bnde oturma odasında uyuyorrm çünkü sallantiyi bu odada çok hissetmedigim için yatak odası kadar korkmuyorum
(340 puan) tarafından
Bende gündüz öyle oluyorum öğle ki depreme oturma odasında yakaladık çıkamadık geçen olanda işte
-Reklam-
0 oy
(54,136 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun Rabbim bir daha yasatmasin böyle bir felaket nerde rahat uyuyorsan.orda.uyu canim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (380 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 183 göst.
+1 oy
3 cevap 214 göst.

Kategoriler