0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Emerek uyuyor sutumde azalma var doktor diyet uyguladığı için ağlama krizilerins giriyor nasıl çözerim bu durumu her yolu deniyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor mamaya başlattı 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oglum hem ogle hem aksam uykusuna emerek geciyordu 2 yasinda kestim gece gunduz komple tiksindirerek kesmek zorunda kaldim bagimli gibiydi cunku ilk basta cok zor oldu bir kac gun agladi ilk gunler uykuya gecmesi saatlerimizi aldi ama basardik masal anlatarak konusarak uyuyor uykusu cok gelirse mecbur kalip uyuycak kesecekseniz kararli olun bir sekilde uyur alisir yanina uzanip konusmayi deneyin veya dinlerse pedagoglarin onerdigi muzikler var youtube da onlari dinleyerek de sakinlesiyorlar isiklar kapali ortam sessiz ve hafif serin olursa daha kolay olur
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Gece gunduz emerek uyuyordu geceleri mama verip uyutmaya başladıktan sonra biraz rahat ettim mamayi içiyor mu canım neyle veriyorsun 
tarafından
Pekmez ve vanilya şurubu ile içiyor canım ama benide emiyo
(1,036 puan) tarafından
Aklın yolu bir bende sana aynısını önerecektim mamayi bitirince mayisiyip uyuyordu bizimki genelde ama son 2 haftadır bizimkide uyumuyor diş cikarcak sanırım bay bay damla aldım çok zorda kalırsam verip uyutuyorum
tarafından
Anladım canım mamayla bile uykuya geçmiyor;( sendemi alerjik mama kullaniyosun
(1,036 puan) tarafından
Yok canım normal aptamil veriyorum çok fazla kusuyor belkide alerjik ama doktor kilo alımı normal diye önemsemedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
6 cevap 328 göst.
30 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 563 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ecalased41 (129 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,743 soru

24,115,348 cevap

333,205 kullanıcı

...