0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Bugün teyzemle konuşuyordum sağlık sorunum ile ilgili şuraya buraya gitsem şu olur mu Doktor'un ameliyat günü falan diyordum birden bire bu hayatı nereye kadar çekeceksin şuan yaşın 23 senin o adamla sonun yok en fazla 25 26 sonra dersin oh be hayat varmış gittin allahın ****** ettiği yerde koca buldun bir *** yok orda falan filan ardından bana bişey söylemeden işim var arıcam diye kapattı 

O kadar kırıldım ki size anlatamam teyzemle arkadaş gibiyiz normalde o eşinden boşandı kızı ile yaşıyor 

Elimi hiç görmedi eşimle konuşmadı  şuan şu ekonomide herkesin bir idare edelim dediği zaman zaman parasal konuda zorlandığı oluyordur mesela eşim her gün 600 700 tl lik market alışverişi yapar sonra der hayatım bu ara biraz sıkışığım çok GEREKSİZ harcama yapmayalım tamam hayatım derim ama ne beni ne de bebeğimizi aç açıkta bırakmadı kimseye muhtaç etmedi 

Eşimin tek bir şeyi vardır doğulu kendisi ve inşaat sektöründe haftada 7 gün varsa 4 gün bu amcaların gittiği kahveye gider çay içer orda inşaat için kendine usta bakar sohbet eder gelir birde 1gün halı saha maçına gider ardından okeye 

Yok işte her gün Dışarda şöyle böyle öyle şeyler dedi ki sanki kocam eve dama girmiyor eve bişey almıyor tarzı konuştu 

Ha birde herkesin ağzında sakız oldu aman haaa sakın bir tane daha doğurma bunlarin kararlarını ne zamandan beri başkası başkaları veriyor? Benim bileceğim iş o ister yaparım ister yapmam diyorum gerizekalı salakk diyorlar hemen yine sağlık sorunum yüzünden ohhhh iyi iyi çocuğun olmucak sevindim diyen bile var 

Bana sordular mı ki kocan 7/24 evde otursun ister misin valla istemem evde oldukça istekleri bitmiyor ondan ben kendim istemem şahsen geri kalan günler bana yetiyor

8 Cevaplar

+1 oy
(1,147 puan) tarafından
Herkese herseyini anlatırsan tabiki insanlar senin hayatına karışma hakkına sahip olduklarıni düşünur. Evet çok zor olabilir içine atmak anlıyorum fakat böyle bir durumla karşı karsiya kalıp daha fazla üzülmemek adına anlatma derim 
(2,203 puan) tarafından
Canım mesela teyzem arar ya da ben ararım napıyorsun müsait misin evet evet müsaitim falan filan eşim için şurada ya da burada anlat sen konuşalım falan derim parasal konuda mesela ayyy şu var alsana der derim şuan durumumuz sıkışık ve bence o kadar önemli bişey değil derim 2. Çocuk konusunda da hiçbir şey demedim kimseye

Kendi 2şirkwt batırdı kocası için ki 5 kuruş parası yoktu kocasının ev eşyalarının hepsini teyzem aldı evi de her şeyi şirket battı kocası evdeydi de ne oldu ki kendi yaşadığı pişmalıktan yola çıkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimseye evinin sırrını anlatmayacaksın .Sen sert bi üslupla söylesen kimse o haltı yiyemez,aman o kırılır bu üzülür dersen kendi gençliğine yaparsın emin ol ele hiçbir şey olmaz.
0 oy
(2,624 puan) tarafından
E canım aynen bunları onlara söyle sende içine atma 
0 oy
tarafından
Şunu söylerim kısa ve öz kimseye gereğinden fazla yüz verme 
(2,203 puan) tarafından
Öyleymiş anlamış oldum bugün
0 oy
(24,427 puan) tarafından
Kimseyle evinle eşinle ilgili bir şeyler paylaşma  sen taviz vermesen kimse kendinde böyle bir hak göremez ben kocamdan evliliğimden gayet memnunum herkes kendi hayatına baksın diyeceksin bitti 
(2,203 puan) tarafından
Canım mesela teyzem arar ya da ben ararım napıyorsun müsait misin evet evet müsaitim falan filan eşim için şurada ya da burada anlat sen konuşalım falan derim parasal konuda mesela ayyy şu var alsana der derim şuan durumumuz sıkışık ve bence o kadar önemli bişey değil derim 2. Çocuk konusunda da hiçbir şey demedim kimseye

Benim en bi yok sorunum çok güler yüzlü olmam ona da diyesim geliyor madem öyle neden 2 tane şşirket batırdın kocan için neden dedem 8sene önceki şirket borçları ödüyor demek istiyorum da neyse büyüğüm
0 oy
tarafından
Sen kim olursa olsun herseyi birine anlatırsan onlarda akıl verip herseyi söylemeyi kendilerine hak reva görür 
(2,203 puan) tarafından
tarafından
Genel olarak kimseye biseyini söyleme şuan durumum yok demek yerine istemiyorum beğenmiyorum sevmiyorum vs deyip gecistir
(2,203 puan) tarafından
Canım onu da dedim aldığım cevap amannn buse her şeyi alıyorsun bunu mu alamadın tarzı şeyler ve gerçekten çok gereksiz şeyler
tarafından
Hiç takma duyma hadi isim var deyip kapat telefonh
0 oy
(8,712 puan) tarafından
Bunlar durduk yere mi bu düşünceye girdiler sence? Bu lafları ağzına kim verdi mesela? Sen dert felanmi anlattın onlara yoksa ne diye bu curreti kendilerinde buluyorlar anlamıyorum. Bende anneme anlatınca bazen böyle başıma kakar mesela. Bende sonradan keşke anlatmasaydim diyorum. Öz annem yapiyo kalmiski elin adami her lafı söyletir önemli olan onlara bunu fırsat vermemek.
(2,203 puan) tarafından
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Kocani ve kendini bu duruma sen dusurmussun canim. Nasil anlattinki bunlar bu kadar yorum yapabiliyo madem ne evine koyune gelmis ne kocanla iki cift laf etmis. Ne iyi ne kotu kimseye bişey anlatma. Yuzeysel konus oldu bitti. Kotuyse de bana iyiyse de bana kime ne? Bak simdi bisey deyince de gucune gidiyo. Akraba aile arkadas koca kimseye karsi kuyrugu indirme.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 596 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 216 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde 6haziran (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.

Kategoriler

1,476,704 soru

24,173,012 cevap