Bugün teyzemle konuşuyordum sağlık sorunum ile ilgili şuraya buraya gitsem şu olur mu Doktor'un ameliyat günü falan diyordum birden bire bu hayatı nereye kadar çekeceksin şuan yaşın 23 senin o adamla sonun yok en fazla 25 26 sonra dersin oh be hayat varmış gittin allahın ****** ettiği yerde koca buldun bir *** yok orda falan filan ardından bana bişey söylemeden işim var arıcam diye kapattı
O kadar kırıldım ki size anlatamam teyzemle arkadaş gibiyiz normalde o eşinden boşandı kızı ile yaşıyor
Elimi hiç görmedi eşimle konuşmadı şuan şu ekonomide herkesin bir idare edelim dediği zaman zaman parasal konuda zorlandığı oluyordur mesela eşim her gün 600 700 tl lik market alışverişi yapar sonra der hayatım bu ara biraz sıkışığım çok GEREKSİZ harcama yapmayalım tamam hayatım derim ama ne beni ne de bebeğimizi aç açıkta bırakmadı kimseye muhtaç etmedi
Eşimin tek bir şeyi vardır doğulu kendisi ve inşaat sektöründe haftada 7 gün varsa 4 gün bu amcaların gittiği kahveye gider çay içer orda inşaat için kendine usta bakar sohbet eder gelir birde 1gün halı saha maçına gider ardından okeye
Yok işte her gün Dışarda şöyle böyle öyle şeyler dedi ki sanki kocam eve dama girmiyor eve bişey almıyor tarzı konuştu
Ha birde herkesin ağzında sakız oldu aman haaa sakın bir tane daha doğurma bunlarin kararlarını ne zamandan beri başkası başkaları veriyor? Benim bileceğim iş o ister yaparım ister yapmam diyorum gerizekalı salakk diyorlar hemen yine sağlık sorunum yüzünden ohhhh iyi iyi çocuğun olmucak sevindim diyen bile var
Bana sordular mı ki kocan 7/24 evde otursun ister misin valla istemem evde oldukça istekleri bitmiyor ondan ben kendim istemem şahsen geri kalan günler bana yetiyor