Mesela ben çok kocacıyım. Kemalim yapmazcı değil bakın :)
Burda kimse nazlı kadar kocacı olamazzzzz
Haha yesinler enerjini
İvit ivit ivit ☺️
Eşim yapılı ve sınırlı biri, ailesi dahil herkese duz davranır haklıysan hakli haksızsa haksız
Hani ondan mi herkes bana karşı da oyle sanar sürekli beni yok yere savunmaya çalişirlar (kaynanam kayınbabam görümcem)
İşte Şirine sert davranma onu üzme yardımcı ol çocuğu al empati yap...
Oysa her konuda gözümün içine bakar zaten aşık olmazsam bi daha evlenmezdım
Allah herkesin evine huzur versin ♥️
Valla bende razıyım kocamdan Allah razı olsun tabiki kötü yanları var benimde öyle karşılıklı torpuluyoruz kendimizi ikinci çocuğumuzu kucağımıza alacagimiz için onun heyecanı var bu ara zamanında çok kötü kavgalarimiz oldu onun ailesi bilmez ama bir kere benim ablam abim araya girmek zorunda kaldı ama sevgimiz var elhamdülillah en önemlisi de o çok ciddi sıkıntılar olsada atlattık şükür iyiyiz şimdi herzaman iyiki oo diyorum
Kocam da kocam Adam numaramı engelledi sürekli arıyorum dye ne yapım sesi ni duymadan yapamıyorum WhatsApp dan da engellemiş.
Evet kocacıyım
VALLAHA MAŞALLAH ALLAH MUTLULUKLARINIZI DAİM ETSİN HERKES KOCACI VE MEMNUN PEKİ YA BUNCA ÇEVREMDEKİ KADINLAR, İNTERNETTEKİ VE TV DEKİLERE FALAN BU TARZ SORULAR SORULUNCA ŞEYTAN GÖRSÜN YÜZÜNÜ BENDEN UZAK ALLAH A YAKIN OLSUN DİYORLAR O TAYFA NERDEEEE YAFFF BENİM ÇOCUK OLDUKTAN SONRA KOCACILIĞIM FİNİSH
1,489,226 soru
24,341,212 cevap
346,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın